Kalas lördag...

Idag var det födelsedagskalas för Fiorella.
De hade hyrt Juringeskolans matsal. De hade det som vanligt väldingt påkostat med mat för barn och vuxna. Massor av fika och snax. Lekledare och aktiviteter för barnen. Men så har de stora släkten som hjälper till oxå.
Kalle och Musse kom och dansade/busade med barnen. Mathias var rätt blyg i början men sen gick det bra att tom kramas när de gick. Fick lära sig lite spanska för att kunna säga hejdå-Adiós. Då de inte pratade så bra svenska.
Det lektes
Lektes och
Lektes.
Så kom tårtan. En hemgjord HelloKitty tårta. Sååå god!
Paketöppning! Mathias lägger armen om Fiorella och frågar om han får hjälpa henne. Snäll som hon är så får alla hjälpa henne att öppna.
Tror hennes tre favo presenter var. Fiffi (blomsterflicka, docka) Nallepuh med nattmössa och capen :-)
Tvingade Mathias att pröva innan vi slog in den, men han hade ett plåster på ett finger så han kunde inte få på hansken.(enligt honom)
Fiorella tog inte av capen under resten av kalaset. Enligt mamma Monica så var det en perfekt present till henne. Mellan syster Fiona hade ärvt storasysters cape där hemma och de var ofta osams. Den här tjejen älsar att kläut sig. Sen att hon är söt som en docka gör ju inte saken bättre.
 
Mathias ville inte stå nära musse och kalle men ändå vara med på bild.
Ja vad ska man göra. I pannan hade han hela kalaset ett klistermärke från mellis päronet.
 
Men tillslut så trotsade han rädslan eller olusten att vara med på gruppbilden.
Så glad att vi fått förmånen att ha Mathias på samma avdelning som denna familj. De är helt fantastiska på att ordna påkostade kalas.
 
Nästa vecka blir en kortvecka på jobbet igen. Kommer nog jobba hemmifrån ett par dagar. Sen åka mot Dalarna på onsdag em/kväll för att baka i Jans bagarstuga torsdag/fredag innan vi tar med Martin efter skolan tillbaka till Segeltorp. Ska bli så skoj.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0