Min goding


Här åker han pulka framför grannen Jonte.

Idag har pappa lekt flygplan med Mathias. Sittande på fleecefilten och Daniel lyfte upp hörnen på filten så han svävade och så sprang de om kring här hemma. Killen kiknade av skratt.
Precis innan läggdags ville han leka flygplan igen och la ner filten på golvet och satt sig i mitten. Men vi sa nej du får ta det lugnt nu, snar ska du vila. Då lägger han ner "bäbis" (en liten monchichi apa som han leker att är en bebis) på filten lyfter fint upp hörnen och blir supernöjd när han kan springa omkring och leka flygplan men honom istället. Killen är ju så söt så man kan dö.
Antar att alla känner så här för sina barn

Innan middagen kom Jonte över med rykande färska bullar idag, han och pappa (och pappas syster) hade bakat vaniljbullar och de var suveränt goda. Jonte var så söt i förkläde och stolt över sina bullar. Det är fantastiskt mysigt med goa grannar.

Kvack kvack kvack.....

Idag när jag var och handlade på ICA Kvantum i Kungens Kurva (min vanliga butik)
Satt där en Anka vid namn Anna och signerade sin bok om gympa för gravida eller vad den kan heta.

Hon var rätt ensam och fick inte många böcker sålda. Jag passade iaf på att ta en bild så ni får se henne.

Den här tjejen är verkligen inte någon favourite från min sida. Har mycket konstiga ideer och ett dåligt sätt tycker jag. Sen kan jag tycka det är konstigt att när man lägger ner så himla mycket penar på kläder, värför köper man inte snygga kläder då?? Man kan ju inte bara behöva köpa dyra kläder för att de är dyra.

Jag frågade om jag bara fick ta en bild och det gick bra sa hon. Jag skämtade till det med kexchokladen i bakgrunden och hon skrattade med. När jag sen visade bilden och  tackade sa hon -tack för att du kom.
(det var ju inte direkt hennes förtjänst att jag handlar på den butiken) Det kan inte vara lätt, hamna mitt ute i en vanlig matbutik men vanliga simpla människor. Hon hade nog velat sitta på NK eller något fint ställe.


Ja ja det var en kul grej iaf.

Från det ena till det andra, stackars Pernilla Wahlgren som gick vidare till andra chansen i melodifestivalen idag. Nu missar hon Nicklas och Lailas bröllop nästa helg. Om hon inte kastar in handuken och ger upp.

Nu ska jag ta och äta några chips innan jag somnar....

Vilken energikick!!!!


Var på Hatiti-Gala igår kväll.
Precis vad jag behövde. Fart och fläkt och mycket bra musik. Hade fått plats på rad 1 så jag satt bra kan man säga. Helt skön stämning, det skämtades friskt om löpsedlar och annat :-)

Några saker jag känner att jag vill framföra är iaf att Carolas väska till Haiti fortfarande inte kommit till rätta. Den är full i kläder till hennes två fadderbarn. Anledningen till att hennes ena fadderbarn inte gått iskolan på ett tag var att föräldrarna separerat och bidraget gått till "fel"förälder. Det var nu fixat så han börjar skolan igen nu.

Kikken och Doreen var konferencierer, det var Haitisk sång av en mysig Haitisk kvinna, Haitisk dans av två coola tjejer, akrobatik av två duktiga killar sen var det alla dessa artister: Benjamin Wahlgren , Pandora, Nicole från Carola Camp, La Gaylia Frazier, Gabriel Forss och hans kör,   Peter Jezewski, Samuel Ljungblad, Sarah Dawn Finer och så klart Carola. Det sjöngs låtar som Hallelujah -Leonart Cohen,”Tro (Marie Fredriksson), ”Pride”, ”Man in the mirror(Michel Jacksson), Så länge jag lever, Jag ger allt m.m. Sen pratade Biståndsminister Gunilla Carlsson och Svenska läkerteamet och Hoppets stjärna

Det var ett super bra upplägg och kvällen flög ivägsnabbt.
”
Är du intreserad av att läse en recention från gårdagen gå in på denna länk http://www.carola.com/#/1267179300000 hon gör en bra beskrivning tycker jag.

Efteråt han jag träffa Carola en snabbis, som kände igen mig trots min korta frisyr :-(  (hon fick ju fått höra vad jag gått igenom när hon var i Falun i höstas, då hon förövrigt frågade efter den blonda tjejen)
Hon bad om ursäkt för att hon inte ringt,( men hallå som om jag hade förväntat mig det, tjejen har ju verkligen fullt upp och jag är ju ingen) Hon ville veta hur jag mådde och sa: -visst var det Maria du hette?
Ja vad ska man säga den hjärnan den kan jobba den :-)
Hon har hur mycket som helst i huvudet och har precis rott iland en gala och står där efter och kommer ihåg vad man heter.

Mycket kan sägas om Carola men är det negativt och konstiga saker så kan jag bara intyga på att det journalister som försöker komma upp sig lite och skaffa rubriker.

Ja det här får bli ett inlägg med hyllning till Carola, hon är STÖRST,BÄST och VACKRAST.

Längtar så tills isommar när vi ska se henne i Dalhalla

Killen sov till 9. Jippi...

Det betyrder ju att kroppen fått några extra timmar på sig att tillfriskna.
Jag däremot hade en hostatack inatt som på gick över en timma. Hostade med 5-10 sec mellanrum tills jag kvälvde. Hade en handduk som jag hostade i för att inte låta för mycket för de andra i familen.

Drack vatten sög på halstabletter, försökte fokuser på något annat. Det är ju hostcenter i hjärnan som sätter ingång och de måste man försöka bryta.
Till slut så gick det över. Puh.

Idag är Mathias piggare iaf, nu sover han en stund, kanske kan vi gå ut en sväng sen om han inte känns varm.

Daniel försökte åkat till jobbet men det kom ingen buss och det var kallt så efter 45 min gav han upp. Såg på SL att det var minst 60 min försening på bussen. Så det blev till att vara hemma och "jobba "idag med.

Det ser super fint ut ute idag. Solen skiner och snön gnistrar.

Idag är det oxå Mathias namnsdag, borde göra något kul. Kanske ska jag leta reda på något pyssel och slå in i paket och så kan vi laga chokladbollar.

Imorgon kväll ska jag på Haiti gala http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.carola.com%2F%3F1266846000000&h=4fbeffdc27055bb13a07506d4f3c8113 Carola gör en bra insats för Haiti tillsammans med Hoppets Stjärna, och jag vet vad du läst en massa skit i aftonbladet bl.a. Men det är så himla mycket som inte stämmer så släpp det.
Jag ser fram emot att få gå på konserten, om nu SL kan se till att jag kan ta mig dit :-)

Nu ska jag leta redan på en present till namnsdagsbarnet, som för övrigt målade massa fint med vattenfärger här i förmiddags :-)

Feber hosta och slem.....

....ser inte ut att bli något jobb den här veckan :-(

Men tror att både jag och Mathias behöver vara hemma. Han hade 38,5 idag och kräktes slem två ggr :-(

Nu fick han alvedon när han gick och la sig, kanske sover han då mera sammanhängade och iom det blir friskare tills imorgon.

Daniel försökte ta sig till jobbet idag, men kom hem efter några timmar och hade bara lyckats ta sig till Älvsjö.

Så jag passade på att åka och handla när Mathias sov efter lunchen. Skönt att kunna göra det när det var ljust ute.

Nu känner jag mig helt slut och ska ta en dusch och sen krypa ner i sängen. Puh det tar på krafterna att ha en sjuk son. Men han är på förvånansvärt bra hummör, dansar, stuttsar, ramlar och far runt här hemma. Önskade han kunde ta det lugnt och ligga framför OS och bara mysa :-) 

Vilken rolig dag jag hade igår :-)

Kom till Syfestivalen strax efter 10 och kom hem strax efter 15. Kunde gått där hur länge som helst. Mitt nya pyssel är makramearmband med pärlor. Låter kanske inte så snyggt men jag lovar att lägga ut en bild när jag har något att visa. Skulle bara behöva en stump planka och två spikar så är jag igång.

Har prövat lite när Mathias har sovit och spänt upp en snodd på soffkudden med nålar och knytit makremeknutar omkring. Ser fram emot att få till en planka så det kan bli super fina armband och halsband för den delen.

På em igår så gjorde vi inte så mycket mera. Jag och Martin kollade Melodifestivalen, jag ville att Alcazar skulle gått vidare direkt. Men men så är det ju alltid.

Jag känner mig lite bättre, men ögonen tjockar ihop på nätterna och hostan håller mig vaken. Mathias hostar oxå massor, tror han har haft en sväng feber nu under helgen oxå. Ev är det nya tänder på g oxå.

Idag började jag och småkillarna med att gå ut för att skotta bort all snö som kommit, men tjena Mathias tröttnade direkt. Han kunde inte ta sig fram någonstans. Vi släppte in honom till pappa så jag och Martin kunde skotta vidare. det hade kommit ca 3 dm snö och drivit in massor. Bilen satt ihop med snöhögen på ena sidan.

Svettig och varma kom vi in och starx efter kom William och frågade om Martin ville komma ut. Så de gick ut och lekte i snön. Daniel tog tag i snön på taken. Klev ut genom Mathias sovrumsfönster och skottade av förrådstaket. Sen gick han ut genom badrumsförnstret och skottade av taket mot andra sidan.
Martin och William var frusna så de gick in och lekte på Martins rum.

Det blev pannkakslunch, Martin åt dubbelt så många nu när han hade William som bordsgäst. Det innebar 2 pannkakor. William åt nog en 8-9 stycken och när han dukade av bordet så åt han några bitar från Mathias tallrik oxå. Hungrig kille.

När Mathias sen sov så gick jag ut för att få bort snön som Daniel skottat ner från förrådet. Men oj va hårt och tungt och fast den satt. kämpade som bara den och mycket var det. Så nu har vi snö upp till köksfönstret och en gång lagomt bred för en barnvagn ut till bilen. Tur man inte har större gård när det kommer så här mycket snö.

Nu har killarna badat och jag ska passa på att leka lite med mina snoddar innan det blir en dusch och i säng. Imorgon är Daniel ledig för att köra hem Martin, ville inte ge sig ut på vägarna idag. Hoppas det blir bättre väder imorgon. Kul med sol idag iaf.

Då var det dax för mina ögon att gegga igen :-(

Jaha, jag hostar och kraxar. Inatt var ögonen igenkladdade. Tror inte jag sover så bra när jag hostar hela tiden.

Men nu är det iaf fredag och lite vila kanske man kan hinna med i helgen.
Det är ju www.syfestivalen.se i helgen, och nu har de även flyttat från Kista till Älvsjömässan. Villket passar mig perfa då jag bor granne med Älvsjö.

Jag hoppas bara att jag känner att jag orkar åka dit en sväng, gå på några workshops. Kanske ska jag lära mig att virka en bakelse eller tova en nyckelpiga :-)

Ja ja vi får se, ögonen rinner iaf och hostan ligger retande i halsen.

Daniel är och hämtar Martin, så imorgon ska väl han och jag orka se Melodifestivalen iaf. Förra veckan somnade jag efter en låt.

Men oj vade det snöar. Har ju kommit en dm idag, de "lovade" ju att det kunde komma upp emot 3dm till i helgen :-l  hmmm nu räcker det faktiskt, fåglarna sjunger så fint på morgonen men de vill ha vår oxå....

Håret växer på tvären....

Måste bara berätta att håret växer på, men det blir så himla tjockt och helt hopplöst att få någon frisyr i.

Syrran klippte ju fram mina öron för ett tag sen och det skulle behövas göras igen. Men håret blir så vasst när det är klippt. Nu är det mjukt och skönt även om det ser ut som det gör.

Försöker få till det varje morgon men jag är ju så frusen om huvudet att jag måste ha mössa till jobbet så det är platt vågigt och lite spret. Men jag bryr mig inte. Det är som det är. Snart snart om inte allt för många år så har jag långt hår igen. Drömmer om att kunna sätt upp håret i en svans eller att det ska sticka ut lite hår utanför mössan så man ser lite mera klok ut..

Mailade med Yang som jag fick cellgift samtidigt som. Hon hade oxå köpt en ny peruk och hon använde fortrafarande den. Jag är glad att jag inte bryr mig så mycket utan slipper det.

Jag är lite besviken på mina ögonfransar, de är korta och stubbiga och svåra att få fina tycker jag. Yang hade samma problem och hennes teori var att vi fått babyfransar och om ett tag skulle de vara tåligare och längre och finare.

Jag har packat ner perukerna i kartongen och lagt unndan allt. Vet inte om jag ska lämna in dem till en insamlig där de skickas till länder där inte deras landsting betalar peruker. Kommer säkert att göra det om ett tag. När jag känner mig mogen för det.....

Tillbaka till vardagen....

Mathias blev bättre i ögonen under helgen. Men jag fick halsont och feber under lördagen. Gick och la mig halv åtta. Söndagenvar lite bättre men jag passade på att sova ett par timmar när Mathias vilade.

Sen orkade vi ta oss ut och kolla på traktorn som skottade snö, super skoj.

Till kvällsmat belv det Pizza och så fick vi resterna av Jontes 2 års tårta till kvällsmat :-) vi kom rätt lägligt över till dem som fönster gluttare när hans släktkalas var över.

Igår var Mathias tillbaka på förskolan och jag jobbade. Min första dag på 75%, det kändes bra. Måste bara känna att jag är trygg med nya buss tider till och från jobbet. Men man hinner mycket mera på jobbet iaf..

Tisdagar har vi ledningsmöte på jobbet 9-12, det är jag och cheferna. Efter det så går vi ut och äter lunch. Skoj att komma ut och äta en gång i veckan. Idag blev det Grekisk kolgrillat :-) super mumsig kyckling sovlaki med pommes och ris.

När jag åkte hem från jobbet, tog en extra sväng via årstaberg för att hämta ett nytt fläktfilter till köksfläkten ringde Mathias dagis. Han hade dansat och stojat och farit in i ett bord och slagit sig i munnen. De blödde mycket och Liselotte ville berätta så jag visste om jag ville ringa folktandvården för att kolla upp honom.
Jag ringde genast min vän Annica (tandhygenist) i Falun. Det känns så himla skönt att bara prata med någon som har lite koll. Hon tyckte det var bra att göra en anmälan till försäkringsbolaget om det skulle dyka upp problem när permanenta tänderna kommer sen. Fick lite tips om hur jag skulle kolla om han var öm i tänderna då kanske jag skulle behöva in till en tandläkare.

När jag kom hem tog jag bilen upp på berget för att hämta Mathias ( skitbilen startade inte så jag fick använda starthjälpen, tur vi har en sån) Killen var som vanligt, super glad och mysig, kikade lite under läppen och den sträng man har under öveläppen satt lite fast mellan tänderna. Jag testade att trycka lite på tänderna och han svarade med ett leende och bet lite hårt, lite hårdare och hårdare. Så jag gissar att han inte har ont.

Stoppade in vagnen i bilen och åkte mot Fruängen där vi skulle plocka upp Daniel som handlat. ( bilen startade inte så det blev samma sak igen :-(  ) I Fruängen stod Daniel och väntade så han fick ta bilen och jag och Mathias gick upp till folktandvården, när vi ändå var där.

Super trevligt mottagande och som tur var kom en passient precis ut från ett rum och det visade sig att de hade bokat 30 min till hos tandläkare Pia ( det är min tandläkare som var så himla bra när jag skulle fixa tänder och gick på cellgift)
Så vi fick komma in och skulle visa tänderna. Mathias var super nöjd och glad tills tandläkaren hade satt på munskydd( det kunde hon struntat i tycker jag) Mathias tyckte hon såg konstig ut och blev lite gnällig, men vi lyckades visa upp tänderna och hon han se  att det såg fint ut.
Men det är ju bra nu finns allt dokumneterat om ifall det skulle bli något i framtiden.
Skickade även in en anmälan till Mathias försäkring via webben, man vill ju vara på den säkra sidan.

Nu sover han sött sen länge och jag borde oxå gå och lägga mig, ska bara lägga fram kläder tills imorgon.


Mums va gott har ätit hemgjorda semlor i flera dagar...

Igår tog jag och Mathias en tur med bussen till Skärholmen, hmm han började prata om flygplan och trodde nog att åker man buss får man sen åka flygplan. Blev nog lite besviken.

Vi shoppade lite, jag fick två tröjor och Mathias ett par byxor och ett par basketkängor till sommaren.

Mathias är lite bättre i ögonen men jag har torkat bort lite gult idag med. Hoppas han är helt bra imorgon så jag inte behöver tveka om att ta honom till dagis på måndag.

Imorse vaknade jag med ont i halsen :-(  Vi hade lite planer på att börja fixa i Mathias rum, köpa en matta och förvaringslådor och sen vill Daniel måla. Han vill måla gräs en bit upp och träd och flygplan som kommer flygandes och sen göra ett fotbollsmål av dörrens insida. Men nu känner vi oss lite hängiga båda två så det blir nog inget idag.

Vi i föreningen skull hjälpas åt att ta ner snön från taken på radhusen idag men vi har inte ens varit ut. Det snöar även om det inte är några mängder.
Det blev en tidig lunch med pannkakor till Mathias och nu sover han sött.

Igår gjorde jag klart en ny fotobok via fujidirekt. Den här blev om vår resa till Fuerteventura, tidigare har jag gjort två stycken. En Mathias första år och en Martin fram till 7år har lyckats få all tre gratis inte ens betalat frakten. Det gäller att hålla koll på erbjudanden. Den sista beställde jag i mormors namn så det blir ju kul för dem att se den först :-)

Jag som har haft så dåligt samvete för att Mathias är så länge och tidigt på dagis, pratade med min granne som fått plats till hennes lilla tjej på dagis 1 april. Alicia är nu 16 mån, som Mathias när han började, och de har slut på alla föräldradagar så hon är anmäld till dagis mellan 7-17 på dagarna. Mamman har en timmes resväg till och en timmes resväg från jobbet varje dag.
Då har ju Mathias det rätt bra iaf som går mellan 7:30-15:30 varje dag kommer kanske bli 7:15-16:00 när jag går upp mera i tid sen vi får se.

Ikväll ska jag se melodifestivalen, missade ju förra veckan då vi var på bio. Ska bli spännande och se vad de går för iår. Ska ladda upp med poppcorn.......

Bakat semlor.....

Vi är hemma och har det bra, killen är rätt bra i ögonen. Jag ringde BVC idag och de tyckte jag skulle badda med saltvatten under dagen så kanske han kunde gå till dagis imorgon.
Men jag tycker han är lite för röd på ögonlocken så jag tror vi avvaktar och blir hemma tills på måndag.

Morgonen var kall och dimmig här så vi stannade inne, bakade lite istället. 1dl mjöl och en bunke kan man roa sig länge med men oj va mjöligt det blev. Tog en bild men kameran vill inte lägga över bilden på datorn så ni får tyvärr inte se den. Vi passade på att bada då degen skulle jäsa och jag passade på att städa toaletten när Mathias badade. Snacka om att vi är effektiva idag :-)

Bullarna blev jättefina, hu får vi bara beställa grädde och mandelmassa från Daniel när han kommer från jobbet så....eller så ska vi ta en promenda i vagn när han vaknar till ICA. Hmm nu fick jag något att tänka på.
Det är så soligt och fint ute nu.

Äntligen tror jag att jag är klar med elen för 2009. Har mailat iväg alla dokumenten.
Nu kan vi göra våran tuch på upplägget för 2010. Ska se till att få Daniel att fixa ett fantastiskt bra dokument som inte kommer kräva så mycket arbete under året utan att excell sköter jobbet åt en. Och sen fixa en del mallar på dokument som ska användas när någon flyttar ut.

Nu när Mathias sover ska jag passa på att jobba lite oxå, behöver ringa bokningen ang vår planerings dag den 24/3. De öppnade precis nu efter deras lunch stängt. Jag får passa på.......

Hmm imorgon blir det VAB

Första gången för mig faktiskt, jag har ju varit sjukskriven och då är det omöjligt att Vabba.

Idag när jag hämtade Mathias från förskolan så hade han ögoninfalmation. Gula klumpar i hela ögonen. Men humöret var på topp. Men sånt här smittar visst mycket och han får inte komma till förskolan imorgon eller troligen på torsdag.
Googlade lite och det brukar ta 2-3 dagar eller en vecka innan det går över.

Hmm jag som hade en del att göra på jobbet inför nästa vecka.
Idag har jag oxå varit och handlat till frukost för 60 personer tills imorgon bitti. Jag får ta och åka till jobbet och fixa frukosten ta med papper och maila hem lite dokument och se till att ta med telnr och avtal så jag kan få lite gjort när Mathias sover på dagen. Sen får jag åka hem och se till att Daniel kommer iväg till sitt jobb.

Nu ska jag fixa lite med föreningens eldokument som måste komma till förvaltaren denna vecka.

Längtar till våren och snöfritt. Nu går det ändå inte att åka pulka till förskolan. Nästa vända dit blir med vagn igen.

Barnvakt.....

I fredags kväll kom mormor på besök. Hon ska leka med Mathias några dagar och jag och Daniel ska ut och äta och på bio och lite så.

Igår var vi till Heron City, åt god mat på Amazon, spelade luft hockey och några andra spel på arkaden och sen gick vi på bio. Edge of Darkness med Mell Gibson. Det var en film i min smak, lite kriminalare.

Känns så lyxigt att man bor så nära att man kan gå hem på en kvart sen.

Idag fick vi sovmorgon och nu leker mormor och Mathias uppe på hans rum en stund.

Väntar bara på att solen kommer fram så kommer det bli pulka åkning.....

Oj vad dagarna går fort.

Den här veckan har varit bra. Daniel frågade en kväll hur jag haft det på jobbet. Super kul blev svaret. Hur ofta säger man så??
Det känns bra och roligt.
Sen att vårsolen värmt en när man gått hem från jobbet vid halv ett på dagarna är ju inte heller fel.

Mathias har haft det super bra på dagis, han kramade alla kompisarna när han kom tillbaka dit och ville ligga nära nära favourit fröken på vilan och hålla handen. Hon tyckte det var super mysigt.

För övrigt så ser han flygplan i allt.
Det har ju kommit massor med mera snö och här i Sthlm så vet man ju inte vart man ska göra av den.
Jag som trodde jag gjort den sista pulka turen till dagis för det här halvåret innan vi for på semester men tji fick jag. Det funkar inte med vagn ute nu utan pulkan är enda sättet att komma till och från dagis.

Tror det är super länge sedan det var så här mycket snö i stockholm.

Bävar lite för när den ska börja smälta, jag vill ju att det ska går fort då och inte slaska i många dagar.

Fick ett trevligt mail...

Om ni kommer ihåg att jag sålde en babysitter på blocket i sommras någon gång. Hon som köpte den skickade sin svärmor att hämnta den och så visade det sig att hon haft bröstcancer ( hon såg min peruk på toan och började prata om det)

Nu när jag kom hem så hade hon skickat ett mail och frågade hur det gick för mig och  jag var färdigbehandlad och lite hur jag mådde.

Super skoj att hon kom ihåg mig och hörde av sig igen.

Hon fick ett ganska långt mailsvar från mig idag :-)

Furteventura.

Oj va mysigt vi har haft det. Mathias var uppspelt som bara den när vi kom till Arlanda. Flygplan över allt.

Sen somnade han inte förrens det gått 5 tim och 40 min av vår 5 tim och 45 min flygtur :-)

Vi hade tur och fick tillgån till vårat rum direkt. Vi bodde super bra i en bungalow typ. En tvårumslägenhet med två treasser. Vi var ju tre familjer som åkte tillsammans och vi bodde med något hus mellanrum. Så det var nära och bra.
Som tur var hade de ställt in en resesäng till Mathias, jag hade varit lite orolig för att de tyckte att han skulle sova i vår säng. Saknade info om detta på Apollos hemsida. Men det blev toppen.

Vi har ätit gott Buffé tre ggr per dag. Mathias åt korv och pannkaka till frukost varje morgon :-)

Efter varje lunch och middag fanns super stort glass och efterättsbuffé. Mumms!

Det har väl legtat på mellan 22-25 grader och varit mestadels sol. Vi har badat i polen, några badade i havet ( inte jag docka, är lite för kräsen)lekt och grävt i sanden, spelat minigolf, strandtennis, spelat fotboll, matat fiskar, gått längs strandpromenaden, testat olika lekparker, varit på kvälls uppträdanden, kollat på kameler, sett en ödla, sett massor med katter (tror Martin tagit kort på nästan alla)
Martin hade en egen kamera som han tog kort med på sånt han ville, många katter och kaktusar blev det :-) nu har vi bränt en skiva med bilderna så han fick ta med sig till sin mamma och Johan.

Och så har vi sett massor med flygplan. Det stod ju en varnig i Apollos beskrivning om att flygtrafiken kunde vara störande. Det var en av anledningarna till att jag ville åka just dit. (En annan var att det bara var 10-15 min transfer från flygplatsen.) Mathias har varit super lycklig över alla plan som kommit in för landning över oss hela veckan. Super skoj.
Igår när vi kom hem så blev det rätt sent, dels var planent en halvtimma sent och sen var vi så himla hungriga så vi var tvugna att stanna till vid Mcdonalds och handla med lite mat hem. Så vid en halv 11 så satt vi och åt mat innan vi killarna la sig vid 11 tiden. Då packade vi upp och sorterade Martins saker.
Jag och Daniel kom väl i säng vid en halv ett. Min klocka ringde vid kvart i sju.
Det var meningen att Mathias skulle varit på dagis idag men det blev så sent så Martin och Danile fick vänta tills jag kom hem från jobbet innan de kunde åka till Dalarna.

Men oj när vi kom till bilen igår, det var minst 20 cm snö på den och rätt svårt att komma ut från parkeringsplatsen. Killarna blev glada iaf av att se snö.
Nu ligger Mathias och sover men när han vaknar ska vi gå ut och skotta av gården och leka lite i snön.

Blandade bilder...


Vi har haft det toppen!!!!


Några badbilder...


Martin hoppar i polen :-)

RSS 2.0