Utflykt en solig fredag....

Igår frågade Daniel -Vad ska vi hitta på imorgon?
Det har han ifs sagt några dagar nu men igår sa jag. -Vi åker till skansen!

Så idag efter frukost tog vi bilen och åkte till Skansen. Vi parkerade vid Rosendalsträdgård och gick till en entre till höger om huvudentren. 10:06 gick vi genom grindarna och då var det minsan inte så många turister där. Solen sken och Mathias var nöjd i vagnen. Vi började med att kolla djuren, Vargar, Björnungar som busade, två större bjönar som bråkade i vattnet super nära. Vi såg älgar och så gick vi till Lilla Skansen där Mathias kunde springa omkring, han gillade mest de andra barnen men vad gör väl det. Vi gick vidare och köpte våffla med glass och grädde, mums. Efter att ha gått genom kullerstenarna och de galma husen ett tag så värmde vi Mathias mat vis solidensscen och satt där och mumsade. Jag provsatt också första bänken närmast scenen så på tisdag ska jag se vem som sitter på "min"plats.

När vi ätit klart tog vi promenaden till bilen och där var det nu näst intill slagsmål om bilplatserna. Flera blev glada när vi sa att vi skulle ta bilen och åka. De hade varit där och väntat ett tag. Så lyssna och lär. Morgon stund har guld i mun. När vi kom så var där kanske 5 bilar, när vi åkte var det knökat.

När vi sen packat in och åkte så somnade Mathias innan vi passerat GrönaLund. Han var så trött. Sötnosen.
Vilket härligt väder vi har super nice, får passa på att vara ute i em också.

Tiden rullar på....

Då har det gått ett par dagar igen då. Väntar fortfarande på märkbanden så jag kan förbereda kläder till Förskolan. Hmm idag är det fredag och de kom inte idag heller. Typiskt, hoppad de kommer på måndag då.

Det har varit några ganska bra dagar. Råkade gå ut på nätet och läsa lite och det gjorde mig INTE gott. Har haft massa dåliga tankar och det har känts jobbigt efter det. Jag kanske har levt i en egen liten bubbla när jag trott att jag bara ska gå igenom den här skiten och sen ska allt vara som vanligt igen.
Det verkar finnas massor med bestående biverkingar som kan dyka upp fram till ett år efter strålningen, inte kul att läsa.
Borde ha slutat där. Fanns visst en del biverkningar på op.oxå och många som var missnöjda med rekonstruktionen som görs.

Okay så nu har jag bara en cellgift gång kvar sen är det troligen op och då låter det som man ska ta bort hela bröstet. Det har säkert att göra med vilken typ av canser man har. Så ska jag gå platt bröstad i ett halvår och få lite strålning innan de kan bygga upp ett nytt bröst.
Jag har känt mig sjuk av att ha tappat håret och se ut som skaller per, nu ska jag snart se ännu värre ut med bara ett bröst. Jag har nog aldrig önskat mig små bröst men nu känns det jobbigt att ha D/E kupa och sakna det ena bröstet.
Mentalt är detta super jobbigt just nu. Kramar bröstet varje kväll och tänker att snart är du borta.

Känner mig lite nere och låg pga alla jobbiga tankar just nu. Det känns oxå som jag har en lite sväng av en förkylning med ont i halsen och lite hosta.


Mår okay faktiskt....

Idag har jag varit till VC och fått picc-linen omlagd. Det tog bara 25 min, super snabbt. och jag tror att allt blev rätt också.

Nu när Mathias ligger och sover har jag passat på att  sortera lite av hans gamla kläder. Klädinsamling-Tradera-bytesmarknad högar.
Det som finns i garderoben nu ska endast vara nu och höst-vår kläder.
Jag har ju handlat en hel del på rea så jag måste kolla vad jag behöver. Det verkar finnas tröjor och t-shirts och strumpor.
Skulle kanske behöva någon mera tjocktröja och så några till brallor ev.

Väntar på att namnbanden och märkpennan ska komma som jag beställde förra veckan så allt kan bli klart för inskolning på dagis.
Han sover nu med kudden som han ska ha på vilan där och igår kom napparna med Mathias namn på som ska vara på dagis.
Det känns som det bara är denna vecka jag har på mig, i mitten på nästa vecka åker jag och Mathias till mormor och morfar och när vi kommer tillbaka är det min sista kur och sen ska han börja dagis. Så då hinner jag inte fixa mera inför starten.

Han har blivit så stor lillkillen. Kläderna man köper är så stora.

Hoppsan hittade detta som ejpuplicerat och med bara en del av det skrivna inlägget. Lägger upp det iaf.

I´m back.....

Oj nu har jag haft några jobbiga dagar. Killarna åkte till Dalarna och jag låg och låg och låg och försökte vila och äta.
Det kändes tomt och jag saknade dem jättemycket även om jag inte orkat med dem om de varit hemma. Nu kunde jag slappna av och bara vila och försöka äta och dricka.

Det är tuff behandling jag går igenom men jag tror att de läkaren gjorde med att ta bort 10% av sista påsen i kuren har gjort mig bra. Alltså bivärksmässigt.
Jag tror att det här var en lindrigare gång, även om även det är jobbig gång.

Igår söndag plockade jag ur diskmaskinen och plockade i allt jag använt när jag varit ensam hemma. Jag var vaken även om jag lagt mig när Mathias och Daniel kom hem vid halv 10. Super jobbigt att se Daniel bära in honom till sin säng och jag kunde inte gå in och krama om honom. Ville inte väcka. Låg och kollade på vår bild monitor en bra stund. Så härligt att ha dem hemma igen.

I dag har vi tagit en liten tur i Supran och sen på kvällen åkte jag och handlade, kändes mycket bättre än förra gången då jag var och handlade först på tisdagen efter kuren. När jag kom hem från affären så startade jag ett bröd bak oxå. Så nu ska jag ta ut formarna från ugnen och gå och lägga mig. Det luktar super gott. Grindalimpa !!

Imorgon är det VC och omläggning av picc-linen igen, sen får vi se vad vi hittar på.

Jag är nog lite piggare på kvällarna är morgonen, vilket känns konstigt när jag normalt är mera morgon människa än kvällsmänniska.

Har ett jobbigt sug i magen och har prövat med Link idag, det hjälpte lite men annars försöker jag småäta mest hela tiden. Kommer nog öka massor i vikt om det här håller i sig.

Oj oj nu måste brödet ut........................

Uppe hela dagen....

Idag har jag inte legat och vilat så mycket, nog för att det har tagit ett par dagar ibland innan jag blir dålig. Men alla gånger är ju så olika.

Idag fick jag SMS från kappahl, halva reapriset. Var tvungen att ta mig samman och åka en sväng. kom hem med en full kasse till. Jag älskar rea och billigt. Nu har Mathias massa kläder till vinter och nästa sommar.

Annars har det inte varit så mycket som hänt idag. Grannen kom och gav sprutan, är så himla glad att jag inte behöver ta det själv. Sen har vi mumsat i oss de sista jordgubbarna.

Nu har killarna dragit till Dalarna och jag ska vila själv över helgen. Grannarna är så gulliga och sa att de gärna handlar om jag behöver något. Tror jag har fyllt kylen så jag klarar mig men ändå.

Har bara provat ingefärsteet mot illamåendet, det kanske har hjälp lite. Nu funderar jag på en åksjuketablett så jag blir dåsig oxå och kanske somnar. Men jag är ju ingen tablett människa så jag drar mig för sånt i alla lägen.

Det känns så konstigt att de åkt, lugnt och tomt i radhuset. Lite ledsamt men de kommer att ha det toppen hos Farmor. Och jag kommer ju bara att vila iaf.

Ja ha då var 5te gången på väg...

Det gick bra idag. Men sömntabletten hjälpte inte, sov kanske 3 timmar på morgonen.

De hade gjort om medicinen lite så jag fick en injektion mot illamående först som skulle värka i 20 min. Så nu ska jag inte ta tabletten mot illamående tillsammans med kortisonet. Och sen hade det dragit av 10% av sista påsen i och med att jag har domningar i tårna. Hoppas det kommer hjälpa. Har hört att det kan bli bestående men.

Men jag tror jag mått mest illa efter denna kur. Redan när jag låg i sängen så mådde jag illa och det håller i sig. Borde kanske ta en åksjuketablett till natten. Man blir ju trött av dessa oxå. Eller så ska jag testa ingefärsteet. Tror jag går på det först.

Jag och Mathias har  iaf varit ute i sandlådan och sen käkade vi smultron. Jag hade köpt med jordgubbar hem, de känns billiga nu. Extra söta små gubbar 20kr litern, två liter för 30kr det kan man väl inte klaga på. Mathias älskar dessa och jag med för den delen. Tror jag behöver allt jag kan få i frukt väg nu. Bigaråer, banan, plomom och nektariner, Mums.

Känner mig ändå pigg ännu, men jag tror att det är efter sprutan jag ska få imorgon som jag brukar däcka. Vill vill vill att det ska blir en kort och lindrig omgång.

Då kör vi igen da.....

Har varit och träffat läkaren Jenny idag. Det var skönt att träffa henne igen efter att ha haft tre olika de senaste gångerna.
Hon tyckte att jag svarade bra på behandlingen och kunde inte känna knölen med handen.
Men när jag berättade om domningarnan i tårna som inte vill släppa och att jag är lite öm i nagalarna på händerna skulle hon kolla med en kolega om hon kunde ändra lite i gifterna jag får imorgon, hon skulle även ge något mera mot illamående via picc-linen. Så jag hoppas jag kommer må bättre denna gång.

Ikväll när jag lägger mig ska jag oxå testa en sömntablett, så jag slipper komma så där kortison röd om kinderna till avdelningen imorgon.
Ska vara där vid 10 och kommer åka komunalt då hon inte rekomenderade att jag skulle köra efter att jag testat sömntablett för första ggn.

Har packat ner DVDn nu och tre filmer som jag kan välja mellan.

När jag åkte hem från Sös idag så passade jag på att passera Citygross och Lindex som ligger brevid. Shoppade lite till åt Mathias och hittade två tröjor till mig. Det var köp 2 betala för 1 för medlemmar med sista dagen idag. Så Mathias fick två t-shirts, två långärmade Bamse tröjor, två badshorts till nästa säsong. Gillar att handla på rea och då lite stora storlekar så det räcker ett tag :-)
Mina tröjor blev två lika grå v-ringade vanliga tröjor. De brukar ju bli fula efter ett tag så då har jag en ny att ta fram.

Annar har jag bara gjort flygande jakob idag, mums.
Visst jag, till mellis plockade jag av smultronbuskarna, Mathias mumsade i sig men det var så många att jag och Daniel var tvunga att hjälpa till.

Nu har jag oxå beställt lite namnband så jag kan märka dagiskläderna. Kommer skriva i vissa och fästa märkbandet med en tagg (typ ett stift som inte skaver) i vissa och sy fast band i vissa. Sen köpte jag oxå en märkpenna som man kan skriva direkt i kläderna.
Det gäller att förbereda. Veckan innan inskolning har jag sista kuren och kommer inte att orka med.
 
Igår på rean köpte jag tre örngott till Mathais som han ska få välja mellan, han ska ha egen kudde på vilan och då är det bra om han har ett motiv han tycker om. Hemtex hade köp 3 betala för 2 på rean så det blev ett vitt med tre robbotar på, ett boolibompa och ett med en färglad och fin orm. Jag tror det blir robbotarna som blir bäst. Tänkte sy en hälla på så man kan hänga upp kudden, vet i och för sig inte hur de förvarar kuddarna men det kan vara mysigt att pilla med annars innan man somnar.

Ja ha jag mår lite illa men vet att det bara är psykiskt, hur talar man om det för hjärnan?Vet inte om ja ska ta och äta något mera innan jag går och lägger mig eller inte. Kanske vore bra med något. Även om jag efter middagen ätit mannagrynsgröt med Mathias innan han gick och la sig. Hmm svåra frågor hela tiden.

Ja ja nu får jag göra kvällen iaf så jag orkar med morgondagen........

Lugnt på SÖS under sommaren....

Jaha idag var det ingen väntan för att ta prover. Första ggn jag var hit tog det nästan en timma innan jag kom in. Idag var jag ensam så det gick fort.

Så nu är det över en timma innan jag ska in till läkaren. Ska gå till apoteket och beställa spruta tills imorgon och sen kanske köpa en glass och sätta mig i solen och vänta lite.

Helt sjukt att man redan mår illa. Men det är helt psykiskt.
Solen skiner idag iaf, ska visst bli sämre imorgon.....

Det drar ihop sig till kur 5.....

Oj va jag är dålig på att blogga nu da. Det hinner ju gå flera dagar emellan, sorry.

Men jag har väl inte haft tid att sitta så mycket vid datorn och på kvällarna har jag varit så trött att jag nästa somnat samma tid som Mathias ( ca halv åtta)

Det jag avslutade med i förra inlägget...idag har jag bara tagit det lugnt...höll inte syrran med på som var med oss i stugan. Hon tycket jag hade flängt runt fixat mat diskat krattat gräs och hållt på. Man upplever visst saker olika :-)

På lördagen dukade vi långbord på gräsmattan och så kom Daniels mamma med super nice mat, potatis och potatissallad, rökt skinka, kokt skinka,gustavskorv, rostbiff, BULLENSPILSNERLKORV, mimosasallad, sallad och marängsviss. Mina föräldrar kom och de hade med sig hemjord marängtårta, supergod.
Jaha och varför allt detta, jag hade födelsedag och Daniel hade sin 30-åriga födelsedag.

Vi hade fint och varmt väder så det var helmysigt att ha det lite nice med släkten. 12 pers. Jag har egentligen besämt att jag inte ska fylla år längre( och Daniel tycker att det inte är så viktigt. Vi har planer på att ta en familjeresa när hela den här skiten är över så det får bli vår precent till varandra.) Men de tyckte inte släkten, vi fick ett ballongflyg över stockholm och Daniel fick ett kamerastativ (gissa om han springer runt med det och kameran och leker nu) och så fick vi en iPod nano av syrran, hon tyckte jag skulle ha något att lyssna på när jag inte kan sova och inte mår så bra. Nu har vi fått en liten 7" DVD spelare och en iPod av henne, hon är go' hon.

Ja ha och på söndagen åt vi bara frukost och så packade vi fram till lunch så vi for hem till stockholm och där välkomnade solen oss :-)
Det var ju vår egentliga födelsedag så vi köpte hem lite Wokmat från Fruängen och festade på.

Idag har jag och Mathias varit med Daniel till VC för han skulle visa sin tumme och då passade de på att ta bort stygnen, skönt då är det gjort tills jag blir dålig. När han var klar körde de mig till Fruängen så jag kunde ta tuben in till stan och shoppa lite. Hittade inget till mig men en hel del till Mathias, Martin och Daniel. Skoj var det iaf att i flera timmar rusa runt på stan.

Imorgon är det läkarbesök och provtagning inför kur 5 och så ska jag börja med kortisonet imorgon bitti :-(
Jag har precis tryckt i mig en liter jordgubbar med mjölk, behöver vitaminer och järn. Men det kanske försvinner med skiten de pumpar i mig på onsdag men just nu käns det bra....jammi jam

Härliga sommardagar i stugan....

Oj nu var det några dagar sedan jag var här igen. I tisdags var jag och la om picclinen i armen. Tror det var rekord bara 45 min. Men det gick bra.
Onsdag var en dag hemma i sandlådan och oj va smultron och ärtor vi ätit från vårat trädgårdsland. Martin och Mathias älskar våra stora smultron.

I torsdags kände Daniel av sin tumme och var tvungen att söka hjälp på vc och fick tillslut pencilin. Det blev lite packa bilen i en hast för att kunna passa in Mathias lunchsovning för att vi skulle kunna ta oss upp till stugan i Dalarna.
Väl uppe var det toppen väder och killarna fick pröva sandlådan för första gången. Succe!

Idag har vi bara varit, tagit det lugnt. Ätit jordgubbar.

En härlig dag på Kolmården....

Åhhh viken tur att det gick okay med Daniel tumme inatt. Han var iofs upp och tog extra värktabletter men sov nog rätt bra iaf. Så jag hade förberett och gjort köttbullsallad och planerat och packat mat i går kväll.
Så gick jag upp före alla andra imorse och bredde mackor och packade i  det sista.

Kvart i 8 hämtade jag Mathias och så väkte vi Martin. Vid 8 gick Daniel upp så vi kom iväg vid halv 9. Det bästa av allt var att Daniel ville pröva att köra. Det gick bra så jag slapp, yes :-)

Resan gick bra och vi var framme någon minut innan 10 då de öppnade. Men oj vilja backare de har på kolmården, puh. Nog för att jag hade en fullpackad barnvagn med barn och allt men iaf. Jag kände pulsen slå genom örat. Vet att läkaren sagt att det är en bivärkning att få hög pulls lätt. Ibland får jag det fast jag ligger och vilar :-(

Så idag har vi kollat på vargar,zebror, getter, grisar, noshörningar, elefanter, apor Enzo och hans bror Echo 8veckor och mycket mycket mera djur.
Delfinshow var nog Martins favourit. Mathias gillade elefanten och geten och fåglar eller kajor kanske de heter :-) och ja flugor när vi skulle äta vår medhavda lunch.

Vi såg en rovfågel show och Martin åkte kaffekoppkarusell och terängbilar.

Vädret har varit toppen sol heladagen men inte kolosalt varmt utan tshirt varmt ca +24.
När vi gått igenom hela parken och passerat gruv och skelettmuseumet så gick vi till bilen för att åka på safari.

Super skoj, såg älgar, rådjur, zebror sturtsar, björnar och björnungar, många lejon några glufsade i sig av ett köttstycke.
Det var många andra djur som jag nu inte kommer ihåg förutom giraffer, de är mina favouriter.

Så samanfattningsvis så har vi haft en toppen dag. Nu är jag regält trött och ska ta och gå och lägga mig. Imorgon är det VC omläggning av slangen i armen igen.......

Här händer det grejer.....

Igår när Daniel och Martin skulle komma hem så hade de med sig Farmor och farbror. Skoj nu fick vi främmande ett dygn. När vi var ute och väntade på att de skulle komma så lyckades så klart Mathias ramla huvudstupa och skrapa upp näsa och panna. Så han var riktigt snygg när vi fick besök :-)
Men han var iaf nybadad och nyklippt ( iaf lite, det är ju svårt att få honom att sitta still)

Vi beställde hem lite mat från Greken i Fruängen, sovlaki det är alltid lika gott. Mums.

Idag började vi dagen med att gå till Zetas Handelsträdgård. Det var väldigt lugnt där idag. Super fint väder har vi haft hela dagen men de flesta kanske tog sovmorgon eller så är de klara i sina trädgårdar.

Ja ja vi fick en fin promenad iaf. Så gick vi hem för att fika de pajer och kakor vi handat på Zetas och Mathias fick sin lunch. När Mathias inte ville sova som han annars alltid gör efter lunch så tog
jag Mathias och farmor en promenad till skärholmen, och tillslut så somnade han, men bara för en ½timma :-(

När vi kom hem så stod Daniel hopkrupen med huvudet i asvalten, jag tänkte att han försökte få lös en mutter, men inte.

Han hade gjort illa sig och försökte pressa ihop tummtoppen som han skurit av när han pysslat med bilen. Grannen var inne för att hämta kompress och tape och gav honom stark alvedon. Sen körde grannen in honom till Karolinska för det skulle troligen sys. Tjena va stressande.
Farmor och farbror gick till skärholmen och tog t-banan till centralen, så de blev utan mat och skjuts till centrum :-(

Men allt gick bra för Daniel, efter en och ½timma ringde han och var klar färdig sydd och bedövad. Så då packade vi in oss i bilen och åkte och hämtade honom.
Jag är väl mest orolig för att vår planderade kolmårdsresa kommer bli inställd imorgon. Vi får väl se lite hur ont Daniel får ikväll och natt(till natten ska han ta dunder piller)
Troligen blir det väl jag som får köra imorgon, inte alls efter min planering :-(

Ja ja det visar sig imorgon.........

Solen är tillbaka.....

Igår var en regning dag, Mathias fick pröva att sova inne i sin säng istället för ute i vagnen. Det gick sådär. Han tog tid på sig att somna och sov bara 1 tim och en kvart. Men det var en bra start. Han måste lära sig att sova inne för så gör man på förskolan :-)

På em drog vi på galonbyxorna och var ute i sandlådan. Va härligt att se att de gillar att vara ute oavsett väder. Hoppas det kommer att hålla i sig hela livet, vi måste sätta en bra grund för sånt. Innan vi gick in kom trädgårdslangen fram, vi var tvungna att spola av honom innan vi kunde ta in smutsgubben :-)

Ja ha så var det idag, på fm var jag och Mathias till Skärholmen och shoppade lite, vattenfärger strumpor och ett par skor till hösten. Vi lyxade till det med att köpa hem Indisk mat till lunchen, mums.
Sen sov Mathias inne idag igen, somnade utan problem och så fick vi nog efter 2 tim och en kvart. Då var det dax att vakan och äta lite mellis så vi kunde ta en promenad.

Igår plockade jag en näve sockerärtor till middagen och idag när vi skulle äta lövbiffsallad plockade jag en näve till. Men nu är det helt slut. Undrar hur många dagar det tar innan det finns massor där igen. Så skoj.

På kvällen kom grannen över och frågade om jag skulle med på en promenad. Så skönt det var att få röra lite på sig och prata lite utan att jaga barn. Jag önskar att jag skulle kunna få rutin på att ta en promenad varje eller varannan dag. Det skulle min kropp behöva. Det är ju så mycket vila hela tiden för den. Jag skulle behöva få upp kondis och gärna lite styrka. Men jag tycker ju inte om att röra på mig så det gäller att lura mig själv lite bara.

Ny ska jag käka en knäckemacka (Leksandsbröd) och sen är det sov dax.

Ännu en bra dag....

Idag har jag och Mathias varit på promenad till bo.x en inrednings galleria här brevid. Jag köpte två fat som egentligen var under tallriksfat men jag ska ha dem till blommfat till mina stora krukor utomhus. Ett fat var turkost och ett lila, krukorna är svarta. Så nu kan jag flytta över den ena krukan till trädäcket har inte velat ta dit den tidigare då det är hål i botten och jag tror det kommer att missfärga trallen då.

Ja och så gick vi bort till Babyland och köpte ett insäktsskydd till den andra vagen som vi använder lite ibland bara.
På vägen hem såg vi en ekorre som åt frön, vi kunde iakta en bra stund innan den tröttnade på oss. Skoj.

Kollade mina smultron plantor idag, Mathias älskar smultron han åt ca 10 st först och senare hittade jag flera så det vart nog en 5-6 stycken till. Vår sort är super stora, det är ju tidigare ägare som satt dem så jag vet inte vad det är för något.

Sockerärtor finns det massor av nu igen, imorgon blir det sallad med hemskördade ärtor :-)

Idag har vi bestämt att vi ska åka till Kolmården över dagen i början på nästa vecka. Superskoj. Jag blir ju så klart trollförd och börjar surfa på en gång. Man måste planera så man hinner med så mycket som möjligt och förbereda så allt går smidigt. Ta med köttbullsallad till lunch, planera in Mathias sovstund med något roligt som Martin kan göra då. Planera in när man ska åka på safarin och så ska man hinna med delfinshow och Bamseland och så får man inte missa Enzos lillebror Echo. Ja ja det verkar vara massor att göra där och vi ska hinna med det på en dag. Bara att planera på....

Jaha då var jag trött efter en fin dag, imorgon riskerar vi att få regn så då får man hitta på något kul inomhus istället. eller det finns ju inget dåligt väder bara dåliga kläder. På med galonisar och ut och lek.......

Igår var en bra dag...

Jag är nog lite förvånad att jag redan på tisdagen orkade med så mycket. Men Daniel har en teori på att om det är super jobbiga dagar så blir det en kortare sväng. Nu käns det som att vi fått några bonusdagar.

Igår var jag till VC och fick slangen omlagd. De hade datastopp så jag fruktade att det skulle ta super lång tid då man inte ens kunde anmäla sig. Men min sköterska hade koll och hämtade mig fast jag inte var anmäld. Det var bra. Sen att hon höll på att glömma att spola slangen var en annan sak. Man får ju vara med och påminna lite.

Sen åkte jag hem och tog det lugnt ett par timmar innan jag tog tag i saken och åkte till affären. Tog säkert 2½tim och det blev dyrt men oj va skoj att få handla lite mat.
Inte nog med det utan när det sen var dax att äta middag så lagade jag maten. Det har inte hänt på en vecka. Det blev tacoköttfärspaj med brocoli.

Sen var det jag som la Mathias oxå, har inte heller hänt på en vecka. När han skulle somna passade jag på att bädda om i vår säng. Det blir inte så mysigt när man ligger hela dagarna och svättas så man vill så fort man känner sig lite bättre ha nya sängkläder. Idag får jag väl tvätta dem.

Slog på tv i vårat sovrum när Mathias skulle somna och kom på att jag missat början på Michel Jackssons minnesstund.
Men resten såg jag iaf på, den sista delen från min nybäddade säng :-)

Lyckades somna bra tycker jag och sovit hela natten till ca6, sen var det kört. Så ny har jag smygit upp och sitter här vid datorn. De andra sover än :-)

Det ska visst bli fint väder idag, får passa på att vara ute lite. Imorgon ska det visst regna mycket hela dagen.
Jag måste iaf  ut och ta hand om mina blommor och ärtor och morötter. Sockerärtorna sprätter fram nya hela tiden, superskoj. Nästa år ska jag nog bara odla sånna. Det är så gott att ha i salladen eller bara knapra på.

Inte kunde jag väl sova heller....

Jag var säker på att jag efter att ha varit uppe så länge igår skulle slockna direkt när jag la mig. Men det är som att jag glömt hur man gör när man ska sova. Det funkar bara inte. Låg och vände och vred minst till halv 4 sen slutade jag titta på klockan.

Idag har jag varit uppe mest hela dagen, men är trött och svettas en hel del.

Ringde och bokade om en läkartid idag och bad om insomningstabletter och något mera mot illamående. Skulle finnas på apoteket att hämta ut imorgon. Få se när jag tar ut det. Sköterskan tipsade om att jag skulle ha i mig salt och sa att chips var bra. När fick man rådet att man skulle äta chips senast :-)  Ingefära är visst oxå bra om man är illamående. Får försöka ha i lite sånt i matlagningen.

Imorgon ska jag till VC och lägga om slagnen i armen, få se hur jag kommer må efter det. Ja menar om jag blir trött av att ut och så.

I natt när jag inte kunde sova låg jag och drömde om att vi åkte till Kolmården och kollade djuren och att vi tog båten ut till Fjäderholmarna där barn kan få provdreja. Trots att jag drömde och målade upp bild för bild kunde jag inte somna. Ikväll ska det bli annat av. Jag SKA jag sova. Men först ska jag äta lite chips ;-)

Ursäkta alla trogna läsare...:-)

Det känns som det var evigheter sedan jag var på benen sist. Tror detta varit den värsta gången hitills och det stämmer väl med att det blir värre och värre för varje gång. Nu har jag iaf skrivit upp lite hur jag mått och ska ta upp det med läkaren nästa gång. Få se om jag kan få något lindrande.

Tänkte att jag nu skulle se det  possitiva med att jag har gjort 4 av 6 ggr, men inte. Det känns som att jag har hela 2 ggr kvar. Tar det alldrig slut.

Illamånde är super jobbigt, även om man inte kräks. Jag är super trött men kan inte sova, ligger vaken och dvalar hela nätter och dagar. 
Jag tyckte jag var jätte duktig på att dricka mycket när jag fått denna sista kur men urk va illa allt smakar. Vatten får man kvälvningar av och allt som innehåller någon typ av smak eller socker ger beläggning i mun och på tunga som ger illamånede.

Känner mig super gnällig, men ni som gått igenom det vet nog hur jag känner.
Daniel gör ett fantastiskt jobb, killarna badar i polen leker ute bland de andra barnen, äter och vilar och lagar mat till mig. Samtidigt som det är härligt att höra dem skratta och stojja så känns det jobbigt att inte kunna orka vara med dem.
Nu är jag ju hemma för att jag är sjukskriven och inte har semester, men det käns ju som att det är skit att vi är hemma allihopa och inte kan hitta på saker tillsammans.

Jag måste försöka fästa blicken lite längre bort, tills allt det här är över och... få se nu vi kanske är på semester.... alinclusive.... badar... äter god frukt...myser .... strosar och har det bra. Ja se det kändes redan mycket bättre.

Sitter och tittar ut genom fönstret och ser Daniel pyssla med sin bil. Vilket energiknippe han är, hela dagen jagat och tagit hand om Mathias, lagat mat diskat plockat ihop och städat och nu när han lagt honom går han ut och skruvar med sin bil. Jag blir så impad. När jag var hemma med Mathias och mådde bra så var jag helt slut på kvällen när jag lagt Mathias (och då hade jag nog inte diskat och plockat ihop ens) att jag bara satt mig i soffan.
Jag vill oxå orka och ha lust.
Men jag längtar tills jag mår bra och det blir halva reapriset i affären iaf. Ser fram emot lite shopping då.

Nu ska jag tvinga mig att vara uppe lite så jag kan sova inatt. Vore härligt.

Ja nu blev det ett inlägg iaf, även om det kanske inte känns så possitivt så måste jag säga att det känns som jag är på rätt väg igen............sakta men säkert.

RSS 2.0