Helgen...


Börjad tidige med att haren var på besök innan jag åkte till jobbet stax innan 6.

Det var tjockt i trafiken så vi hann inte se Martin gå in i kyrkan men vi hann med att höra första låten. Jag och Mathis smög fram i den fullsatta kyrkan och satte oss bland musikerna för att se bra.


Martin såg nöjd ut när han såg oss och vinkade. Mathias ville sen gå till Martin när de gick ner till bänkarna. Hade svårt att förstå att han skulle sitta med sin klass och sin fröken.

Fint framträdande.

Mathias orkade inte vara kvar i kyrkan utan var tvungen att kuta av sig lite i gräset på kyrkogården.

Fina Martin i ring med klassen efter kyrkan. Fröken önskade trevli sommar. Tänk till hösten börjar han 3:an. Stor kille.

Martins söta lillasyster Lovisa. Har en rynka i pannan för nyss har mammat bråkat med nappen :-)

När vi sen kom till mormor bestämde vi att gå på Insjöns skolavslutning på fredag morgonen.
Då hann vi med att se barnen tåga in i kyrkan.

Mormors grannes barnbarn Filip

Mathis var nöjd med att få låna mammas tuchmobil.

Inne i kyrkan passade vi på att tända ljus för min mormor och morfar. Mathias gillade att leka med ljusen.

Inte heller här orkade han med att vara kvar i kyrkan hela tiden. Det är så mycke spring i benen på denna kille.

Det står inte på förräns den här killen sjäv är med på skolavslutningen och är men och sjunger på scen. Tiden går på tok för fort.

Sen var det dax för lunch, killen tog tre-hjulingen till Insjöns hotell

Där vi fick en god buffe lunch med rabarberkaka och vaniljsås till efterrätt. Tips! Fredagar har alltid efterätt på hotellet :-)

Vi hoppade över vilan och åkte till sommarstygan i stället, hoppade studsmatta, klippte gräs, rensade ogräs, dödade myror. Mathias gjorde pasta. Blandade nyklippt gräs med 4 gradigt vatten och klev sen själv däri.
Undrar om det är därför han var lite hänging på lördags morgonen??

Idag lördag åkt vi innan regnet kom hem till  Segeltorp. Fixade lite med kort i datorn och hann precis till SKHLM gallerian och framkalla kort till förskolefröknarna. Vi ska ha sommar fest på måndag kväll. Ser ut att bli regn :-( vi som ska grilla.

Rätt nöjd med vårat besök i gallerian. Kom dit 20 min innnan de stände och hann med massor. Beställa och få ut kort i fotoaffären, hittade fina muffinsformar till sommar presenter till dagisfröknarna, köpte Thailänska Baat bara 50 kr till en dagis fröken som gift sig och ska åka på bröllopsresa.(Mathias ska klippa ut en glass och klistra upp på ett kuvert som meddelande om vad de ska använda pengarna till.) Och så hann vi också med att köpa lite mera jordgubbsprotein pulver till Daniel.
Riktigt nöjd där.

Så fina presenter som förskolefröknarna och köksan ska få på festen på måndagkväll. Grytlapp med Dalahäst på, gjord av lokal förmåga i Insjön, Muffinsformar i fyra olika mönster och ett fint Trevlig sommar kort på Mathias.
Känner mig nöjd!


I morgon ska jag baka, vi kommer bjuda på 160års fika på jobbet på tisdag. Fyra 40åringar ska firas. Jag vill såklart baka och de andra köpa jordgubbar, glass och maränger.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0