Har egentligen inget att blogga om...

... men lite kan man ju hitta på.

Förra veckan tänkte jag att jag skulle vara lite nyttig. Köpte en påse mandel att ha vid datorn på jobbet när sötsuget sätter in. Jag åt ena dagen och nästa dag när jag hällde upp en näve i handen så ser jag ett maskhål i en mandel med lite kapslat nät i. Jag blev ju tok besviken, jag som var så sugen på mandlar. Slängde hela påsen i soporna.
Men så kom jag att tänka på att man kan ju klaga. Så jag letade upp coop's kuntjänst och skickade ett mail och beskrev läget. Hade väl tänkt att det skulle be mig skicka in påsen men si de gjorde de inte. Ístället kom 2 tim senare ett mail om att de var glada att jag hört av mig och skulle skicka ett presentkort som kompensation.

I slutet på förra veckan kom brevet. 75 kr i presentkort. Inte illa för en mandelpåse för 20kr Men var gör man inte för att få behålla godstämning bland kunderna :-)

Igår tog vi en cykeltur till SKHLM igen jag och Mathias. Köpte lite mera Kina pengar till super bra kurs. Tänk om två veckor är jag nu i Peking. Hoppas jag har det skoj då. Syrran har nu lämnat Korea och är på väg med båt till Kina, men inte förräns tisdagmorgon om två veckor kommer hon till Peking.

Mathias gillar att cykla, tack morfar för lånet av cykeln :-)
Efter middagen gick vi ut igen och sopade gatan och krattade lite eklöv ur buskarna. Mathias lekte själv i lekparken en bra stund.

Idag var Jonte ute när vi kom hem och de lekte massor, ville som vanligt inte gå in.  Men tillslut fick jag med killen som verkar ha blivit riktigt hungrig av våren. Igår åt han tre tallrikar yougert på kvällen, idag åt han 4 kryddjärpar till middag. Gissar att det kan vara så att han kommer växa endel både här och där den här våren.

Ikväll har jag varit till Skärholmenskyrka på extrastämma i Brf Stigmannen, det hade kommit en anmodan mot sittande styresle så det blev val av ny styrelse. Känndes så onödigt när ordinare stämma kommer ske inom 2 månader. Men men sånt är läget. Tror inte de som anmodat blev särskildt nöjda heller för de blev inte invalda denna gång heller.

Ja snacka om tråkigt blogg inlägg. Lika bra man går och lägger sig. Måste se till att använda kameran lite så det blir lite lättare och trevligare inlägg.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Inte tråkigt! Kul att få veta vad som händer och vad ni gör!!

2011-04-12 @ 21:52:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0