Julafton, nice!

Fick hem några fina presenter från förskolan som Mathias gjort här i veckan.

Skoj, glasburkarna skänkte jag dit förra året. Kul att de används. Fin tomte där Mathias själv ritat öga öga och mun.

Go och glad kille framför granen hemma i Segeltorp.

Årets bästa julkalender, från LEGO. Super skoj. Kommer helt klart köpa en nästa år oxå. Nu har vi bara lucka 24 kvar att öppna när vi kommer hem igen.

Den här fina speldosan fick Mathias sin första jul av Daniels farmor och farfar. Den uppskattas minst lika mycket idag. En riktigt fin juldekoration.

Idag Julafton var den -25 och vi tog ändå bobben till kyrkan. Mathias var så kall när vi kom fram så hans röda näsa hade en vit fläck stor som min lillfingernagel. Så vi tiggde skjuts hem och slapp gå. Vilken tur.
Super fint väder var det iaf, Mathias som aldrig varit in i en stadskyrka såg den på långt håll och tyckte det var spännande. Satt fint och lyssnade på de som sjöng och kollade runt. Alla barnen bjöds fram till krubban och fick höra lite berättelser och så blev vi en kör som sjön det lilla ljus jag har.

Efter 35 min var mötet över och vi smet fram till krubban pånytt för att kika in de fina figurerna.

Mathias tyckte det var skoj och träffade en kompis direkt, Julius. Eller Jule ljus  som pappa kallade honom när vi kom hem.

Efter vilan var det julmat som hägrade.


Efter middagen fick vi besök av Tomten. Mathias anade inte att det var syrran. Sakande henne inte heller när hon inte var med en stund.
Hade fullt upp med att samla in sina klappar.

Mums en chokladtomte.

Härlig förväntansfull kille som fick många paket av tomten

Innan tomten gick fick han även en kram som tack!

Sen var det väl 1½timmas öppning av alla paketen.



När han öppnade paketet med denna fina fleece tröja med blixten gick det inte att hindra honom.  Den skulle på och satt sen på tills jag lyckades lirka av den i sängen innan han skulle sova. He loves it.

Så nöjd med vår julafton och födelsedagsfirande. Mormor har ju födelsedag på julafton. Så hon fick paket på morgonen av Mathias.

Mysstund i köket hos Mormor.

Nu ska här sovas innan vi imorgon ska fira vidare hos farmor och farfar. Skoj och ännu mera mat :-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0