Mathias första Party, Halloweenfest.

Idag var det dax för Mathias att gå på sitt första party. Började ju bra då han inte ville äta lunch och inte somnade som han brukade. Jag var väl lite stressad och ville att han skulle somna tidigt då partyt började kl 14 och han normalt sover till halv 3 eller 3.

Men idag vaknade han efter en timma. Så vi hann äta yougert och macka innan han fick på sig pumpadräkten. Han gillar den :-) vi har pratat pumpa hela helgen och han går och rycker i sin pumpa dräkt som sitter på en galje på garderobsdörren i hallen. Han är så himla söt i den.

Så tog vi bilen till lokalen där festen skulle vara, hmm nu började jag undra om vi åkt fel. Det var massor av folk och bilar. Men inte da. Fiona och hennes syster som hade festen hade fått hela släkten att hjälpa till att fixa. Fions mamma hade fyra systrar med barn som hjälpte till och hennes mormor hade gjort en Mexikansk bufe till alla föräldrar och morfar var och dukade och fixade. Det var ca 40 barn där, alla utklädda till hexor, prinsessor, liemän, jävlar och pirater.
En kille var spindel, han hade fyra extra armar, det var coolt. Den idén ska jag komma ihåg tills Mathias vill bli något tuffare än en pumpa.

Mathias var iaf den enda kille som var "snällt" utklädd. Han gjorde succé, alla vuxna och många av barnen tyckte han var super söt.
Det var supervarmt inne i lokalen så vi gick ut en sväng och svalkade oss och då passade jag på att ta några bilder på pumpan ibland höstlöven. Ska försöka få in en bild här på det imorgon.

De hade fixat ett plockbord till barnen med chips, muffins med spindel nät, avhuggna fingrar, chokladbollar, läsk och saft m.m. Mathias har nu blivit en chips älskare!

Sen var det dans, bro bro breja, limbo och typ följa John. Vi hängde mest vid chipsen. I taket hade se spikat upp små godispåsar som barnen fick klättra upp på en stol och plocka ner. Sen fick man ett diplom där det stord att man haft den finaste halloween klädseln 2009. (Daniel blev iaf impad när vi kom hem med det)
Efter två timmar tackade vi för oss, då skulle de börja skära upp tårtan som såg ut som ett stort spindelnät. När vi sa hejdå till Fionas mamma så sa hon, i mars är det kalas. Fatta det gör detta minst två ggr per år. Vilket jobb.

Spuper skoj tillställning och väldigt oSvenskt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0