Här händer det grejer.....

Igår när Daniel och Martin skulle komma hem så hade de med sig Farmor och farbror. Skoj nu fick vi främmande ett dygn. När vi var ute och väntade på att de skulle komma så lyckades så klart Mathias ramla huvudstupa och skrapa upp näsa och panna. Så han var riktigt snygg när vi fick besök :-)
Men han var iaf nybadad och nyklippt ( iaf lite, det är ju svårt att få honom att sitta still)

Vi beställde hem lite mat från Greken i Fruängen, sovlaki det är alltid lika gott. Mums.

Idag började vi dagen med att gå till Zetas Handelsträdgård. Det var väldigt lugnt där idag. Super fint väder har vi haft hela dagen men de flesta kanske tog sovmorgon eller så är de klara i sina trädgårdar.

Ja ja vi fick en fin promenad iaf. Så gick vi hem för att fika de pajer och kakor vi handat på Zetas och Mathias fick sin lunch. När Mathias inte ville sova som han annars alltid gör efter lunch så tog
jag Mathias och farmor en promenad till skärholmen, och tillslut så somnade han, men bara för en ½timma :-(

När vi kom hem så stod Daniel hopkrupen med huvudet i asvalten, jag tänkte att han försökte få lös en mutter, men inte.

Han hade gjort illa sig och försökte pressa ihop tummtoppen som han skurit av när han pysslat med bilen. Grannen var inne för att hämta kompress och tape och gav honom stark alvedon. Sen körde grannen in honom till Karolinska för det skulle troligen sys. Tjena va stressande.
Farmor och farbror gick till skärholmen och tog t-banan till centralen, så de blev utan mat och skjuts till centrum :-(

Men allt gick bra för Daniel, efter en och ½timma ringde han och var klar färdig sydd och bedövad. Så då packade vi in oss i bilen och åkte och hämtade honom.
Jag är väl mest orolig för att vår planderade kolmårdsresa kommer bli inställd imorgon. Vi får väl se lite hur ont Daniel får ikväll och natt(till natten ska han ta dunder piller)
Troligen blir det väl jag som får köra imorgon, inte alls efter min planering :-(

Ja ja det visar sig imorgon.........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0