Söndag....

Oj råkade publicera när jag hade en dag kvar. Fortsätter här da.

Idag efter frukost så åkte vi till Siljansnäs där de haft flygdagar. Vi kollade på små plan som landade och lyfte. Mathias tyckte det var skojiga och vinkade åt dem när de åkte. De hade oxå två små plan för barn där de kunde sitta i och trampa som en trampbil typ. han var lite skeptisk först och ville inte sitta i men när han fått gått runt och titta lite så gick det bra.

Typiskt idag när Mathias sov i vagnen ute drog det snabbt in ett riktigt ruskigt regnväder. Hela himlen öppnade sig. Vi hann precis in med vagnen innan det stod spön i backen. Så klart vaknade han och kunde inte somna om. Tror ändå han fick 1½tim sömn.
På em åkte vi till Gagnef och hoppades på att det inte regnat där, men idag var inte som igår :-(
Tog en tur till Tulavippan och sen till mormors gamla hallonhäck som min morbor tagit över. Mathia gik omkring och åt hallon och svarta och röda vinbär tills han tröttnade. hmm såg att han har små röda prickar högt upp på ena kinden. Kan det ha blivit för mycket bär kanske??
När vi kom hem till Insjön gick i upp till gamelgården där de hade någon typ av trivseldag. De hade haft fiskdam och lotterier och fika. Vi kollade på hästar som drog barn på vagn.
Sen äntligen var vi hemma för kvällen och fick kvällsmat gröt och nu åter igen killen somnar fantastiskt bra.
Nu ska vi ta och äte lite fika rester, vinbärspaj med vaniljsås, hallon och annat mums.

Ska försöka packa lite så vi kommer iväg imorgon efter lunch när Mathia ska sova.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0