Då var det kalasdags igen :-)

Idag var det Natalie 5år som skulle firas. Hon hade kalas på Leklandet, Heron City.

Joels pappa ringe i fredags och hörde om Mathias skulle gå på kalast. Han hade rövat bort Joels mamma över helgen så Joel var med morfar på landet. Han ville höra om vi skulle på kalaset så jag kunde ta hand om Joel där. Självklart, vi bestämde att morfar skulle lämna hos oss så vi kunde åka tillsammans till Heon.

Igår när jag och Mathias var i Huddinge c och shoppade ringde Joels pappa igen. Han hade skickat med presenten till Natalie när morfar hade hämtat barnen på fredagen och gissa vad. De hade öppnat paketet för han tänkte inte på att det kunde vara till kalaset. Så jag och Mathias gick och fixade en ny present till Natalie från Joel.


Två kalas sugna killar.



Mycke klättrande blev det.

Bollhav

kanåkning. Kalaset började 11 vilket var skönt för då var det inte så många andra barn där. Känndes rätt skönt när vi gick därifrån vid halv 2 och det var stökigt och massor av barn.
Det blev lek en timma så fika/mat och sen lek en timma. Perfekt.


Min svettiga kille mumsade i sig korven och två stora glas saft.

Rummet var prinsess inspirerat.



Istället för tårta blev det mjukglass. Födelsedagsbarnet Natalie

Sen blev det leka igen.

Mathas och Joel åkte tåg.

Sammarbete. Mathias laddar kanonen och Joel siktar och trycker på kneppen. Roliga trycklufts bollkastare.


Killarna var ju inte så sugna på att gå hem men som tur var fick man en godis påse så då gick det att lirka med dem till bussen.
Vi passade på att gå hem till Joel en stund så Mathias äntligen fick se hans rum och leka med honom en stund där hemma. Vi har länge försökt få ihop en träff men idag blev det av. Efter drygt en timma traskade vi hem. Trött men nöjd kille sover nu sött i sin säng.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0