Daniel kan han :-)

Nu har vi i alla fall en dator som funkar med internet. Än är inte allt fixat men det nödvändigaste. Jippi.

Träffade läkaren idag, ny som jag inte sett förut. Han berättade att proverna var bra. Har högt värde av vita blodkoppar, pga sprutan jag tar efter behandlingen. Det är ju bra, så det blir kur4 imorgon.

Han kunde oxå se att, precis som jag känt, knölen blivit mindre enligt ultraljudet men det var svårt att säga hur mycket mindre. Han tycket oxå den var mjuk. Kändes som att han var lite av en semestervikarie. Så läkarbesöket var över på 7 min.
Hämtade sprutan och for hem.

Det var kul att hinna träffa Yang innan hon skulle upp på behandling, hon såg så pigg och fin ut. Fin klänning och hennes peruk ser helt naturlig ut. Jag har inte använt min peruk på länge känns det som, jag kör med min jesey kepa. Vi han prata lite och äta glass, sen var det dax för henns kur och mitt läkarbesök.

Har tagit kortisonet två ggr idag, em dosen tog jag ½ tim tidigare för att hoppas kunna sova inatt.
Nu är det varmt och dax att fixa middag.

Idag har Mathias badat 2ggr i lillpolen på trädecket. I och ur, ur och i helatiden :-)   Nice!

Datorproblem hemma :-(

Datorn kronglar hemma så där håller vi mest på att bränna ut alla bilder och dokument man vill ha kvar. Trist att inte kunna kolla mailen eller göra något på nätet. Men men med lite tur så fixar Daniel det.

Jag är nu på SÖS bibliotek. Har varit och lämnat blodprov och ska nu vänta tills kl 13 då jag ska träffa läkaren. Nu är det meningen att jag ska hämta ut sprutan och träffa Yang så vi kan äta glass innan hon ska få sin behandling kl 13.

Mådde illa direkt efter att jag ätit kortison och tablett för magen imorse. Vet att det bara är psykiskt men iaf jobbigt.

Det är ju fortfarande super varmt Mathias älskar att springa genom vattenstrålen på vattenslangen. Det är super kallt vatten och han nästan tappar andan men är på igen och igen och skrattar som bara den.

Syrran kom över i går em med en inomhusfläkt. Skönt nu kan vi få lite snurr på luften på övervåningen. Det kommer att behövas för mig om värmen fortsätter och jag som troligen kommer att ligga en del. Hade den på i går kväll och det hjälpte en hel del tycker jag.

I morgon när jag får behandlingen tror jag jag ska ta med mig "Vi hade iaf tur med vädret igen" som jag köpt på Tradera. Sen ska farsan få låna den. Han och jag gillade första filmen så jag hoppas vi får skratta lite åt denna med :-)

Nu är det dax att leta på Yang, nästa inlägg blir när vi fixat datorn, vet inte när........

Såååå varmt.....

Det är ju så varmt, men man ska ju inte klaga även om det känns jobbigt just nu. Tycker synd om Mathias som blir så gnällig och det är varmt ute och varmt inne och varmt när man ska sova. Som det ser ut så kommer det att fortsätta iaf fram tills söndag nästa vecka.

Det gör ju att jag blir lite orolig för hur jag kommer att ha det som bara kommer vilja sova och ligga i en vecka. Varmt och kladdigt, kommer inte kunna ha fönstret öppet på fm i sovrummet för då ligger solen på där. Ja ja en ska i taget.

Idag har vi inte gjort så mycket, jag passade på att städa av golven på fm när Daniel och Mathias var ute. Efter lunch vilan tog jag och Mathias en promenad till Zetas handelsträdgård och köpte lite blommor till en kruka på baksidan och gräsfrön till framsidan. Sen har jag bara planterat och inte gjort mera idag. Nog är jag trött men det är nog värmen.

Imorgon är det måndag, sen kör det igång igen med mediciner. Urk

Nu var det ett tag sedan..

Det är varmt, men jag ska inte klaga. Det är härligt med sommar värme och man vet ju inte hur länge det kommer att hålla i sig.
Den enda personen som har hår i familjen svettas som bara den. Skulle behöva klippa honom på något vis. Han har lugg som hänger ner i ögonen stackarn. Men vi får se, snart tar väl pappa fram rakaparaten och drar av det så är vi lika allihopa.

Jag kom att det var dax att vattna och när jag gjorde det så växte socker ärtorna ett par decimeter på ett naffs. Kul att se.

Idag gick jag och Mathias till Skärhomen för att leta lite skugga och kolla någon affär. Det var super länge sedan jag gick dit på promenad. Kändes kul även om jag längtar till halva reapriset. Då hoppas jag kunna hitta lite fynd.
Idag fick jag mig ett par skor och en klänning. Men klänningen var inte så snygg när man saknar hår och bara har kepa. Kanske sparar den tills nästa sommar eller har den i sommarstugan.
Vi köpte med oss en liter jordgubbar. Mums så goda de var.
Nu har vi ätit lunch och Mathias sover trots att några grannar på berget håller på att knacka bort hela berget låter det som.

Plockade nyss ur diskmaskinen och jag har en kniv som är så vass att den inte får bo i knivlådan, hur sjukt är inte det?
Den får bo i bakningslådan som ingen annan än jag är i ialla fall. Knasigt.

Nu ska jag passa på att vila lite innan killen vaknar............

Sockerärtorna blommar

Idag har jag varit till SÖS på mamografi. De tog två bilder sen fick jag vänta på att läkaren skulle kolla om jag även skulle göra ultraljud. Det blev ultraljud.
Så de kladdade ner mig i varm gel och kollade knölen och körteln i armen. Det enda läkaren berättade för mig var att körtel in armen inte längre var förstorad. Vad som gäller knölen så får jag vänta tills mitt läkarbesök på tisdag innan jag får veta hur det såg ut.

Läkaren hade en kolega från Grekland som skulle lära sig lite om hur man kan göra med ultraljudet så hon kollade oxå knölen när första läkaren var klar. Så man kan ju säga att de inte förhastade sig utan var riktigt nogranna. Det är ju bra.

Eftersom jag inte fått någon kalleles till lälare innan nästa kur gick jag till den avdelningen och frågade och då fick jag reda på att jag har en tid på tisdag hos en manlig läkare, nr 3 i raden av läkare just nu. Men det är ju semestertider, det är ju bra att de har några att välja på så man slipper vänta iaf.

Innan jag åkte hem gick jag till apoteket och beställde en spruta tills nästa vecka så jag vet att det finns hemma tills jag behöver den.

Nu har jag kokat chokladsås och ätit pannkakor med glass och banan :-) smarremums.

Just ja rubriken såg att mina sockerärtor (tror att det är de och inte vanliga ärtorna, de har lite mera skugga så de kommer nog snart.) blommar för fullt, smultrona har kart och persiljan är så grön och fin  :-)  morötterna kommer sakta men säkert. Borde kanske gå och vattna nu.


Sommaren verkar vara här....

Oj vilket fint väder vi haft idag, och det verkar som det kommer hålla i sig några dagar :-)

Så skönt att vårat staket runt trädecket på baksidan är klart. Nu kan man ha dörren öppen så man får luft och Mathias kan springa ut och in som han vill. Super skönt.

Idag var jag till VC och fick picc-linen omlagd. Kändes kanon i början, hon hade förberett och läst på. Jag trodde ett tag att detta skulle bli min favourit men icke. När vi kom till om plåstringen så var hon helt borta. Viste inte ens hur man fick bort skyddspapperet. Nu hoppas jag ändå att det kommer hålla en vecka tills jag får det omlagt på SÖS i samband med nästa kur.

Imorgon är det mamografi och ultraljud (tror jag) på SÖS som gäller. Vi ska se hur knölen betett sig och om vi behöver ändra något i medicineringen.

Det känns som att idag är första dagen jag är bra efter förra kuren. Det gick rikgit segt den här gången.

Nu tröttnade Mathias på att jag sitter här, måste gå och leka lite.

Vi fick plats på ett dagis närmare här idag :-)  förut hade vi fått plats på det dagis som ligger vid öppna förskolan. En bra bit att gå. Nu fick vi plats på ett dagis kanske ett par hundar meter hemmifrån. (jag är kass på att uppskatta hur långt det är men det är nära iaf.)
Så nu ska han gå på samma dagis förlåt förskola som grannkillen, det blir skoj.

Hemma igen :-)

Då har vi varit i Dalarna och firat midsommar. Trots dåligt väder på Midsommarafton har vi haft det toppen. Träffat släkten grillat badat i polen krattat gräs och bara lekt. Vi har passat på att äta hos släkten och då bara rest oss från bordet och lämnat disk och allt, super skönt.

På midsommardagen var vi på majstångsresning, super fint väder. Det som intresserade Mathias mest var alla hundar som var där :-)  men vi hade fika i gräset och lyssnade på musiken, det var mysigt.

Nu så är vi tillbaka i Segeltorp och har bara hunnit njuta lite av att staketet och grinden på uteplatsen är klar. Mathias älskar när dörren står öppen så han kan gå ut och in som han vill.

Jag är helt slut och ska gå och lägga mig nu, imorgon ska jag till VC och lägga om picclinen i armen igen.

Glad Midsommar....

Idag hade vi först planerat att åka till Dalarna, men i och med att jag fortfarande inte är så himla pigg så sköt vi upp det tills imorgon. Det låter ju på vägraporterna att det är en god ide oxå. Ska nog blir lite lugnare i trafiken imorgon.

I fm så tog jag och Mathias bilen till IKEA (hmmm det tar ju bara 10-15min att gå dit) och skulle bara handla med oss lite grejer som skulle till Dalarna, sen gick vi över till ICA kungenskurva. Tjena tror ni vi var ensamma eller, not.
Hur mycket folk som helst. Jag kände mig helt ostrukturerad och var tvungen att springa fram och tillbaka och hämta varor som jag glömt ta när jag passerade. När jag gått genom kassan var jag helt klemakterie svettig. Puh vilken pers.

Sen när Mathias sov passade jag på att baka lite, Daniel blev nog rätt impad. Han var nog rädd att jag skulle vara helt däckad efter affären.

Sen har det bara rullat på. Grannarna var ute och lekte och kom och frågade om inte Mathias ville vara med så vi gick ut en sväng i galonbyxor. Det började regna men det bryr sig inte 1åringar om. Det plaskades i vatten och smakades på stenar, sparkades boll och klappades hund. Hela ärmarna var genom blöta på killen när vi kom in :-)

Nu på kvällen har jag packat i ordning en del vi ska ha med oss, men vi åker inte förräns efter lunch när Mathias i alla fall ska sova imorgon. Hoppas, hoppas det blir lite bra väder i helgen.

Vi måste se till att komma hem senast måndag för på tisdag ska jag lägga om picclainen i armen och på onsdag har jag tid på mamografin. De ska kolla knölen nu eftersom jag haft tre behandlingar. Urk jag vill verkligen inte tänka på flera behandlingar just nu.

Jag vill nu önska er vart ni än befinner er: Glad Midsommar!!
....Var rädda om er och krama varandra i trafiken....

Hade sån lust....

Oj då har det visst gått två dagar igen, jag har inte orkat sitta vid datorn. Kännt mig super trött och illamående värk i kroppen.

Men idag när jag vaknade var jag full av energi och lusta att göra massor. Ville tvätta sängkläder, duscha, åka och handla, laga mat, ta hand om Mathias, vara ute och låta Daniel åka och fixa med sin bil och köra radiostyrt.......

.....men efter att jag var ut på morgonen och drog upp rädisorna som blivit groteskt stora och till och med spruckigt så var jag helt matt. Har typ legat i soffan resten av dagen och inte orkat något mera. Vilket skit nu när jag var så inspererad att hitta på så mycket. Daniel försöker bromsa mig lite, det är nog bra det.

Men på em var jag och handlade, eller man kanske inte kan kalla det var med då jag satt kvar i bilen och vi bara stannade till vid Ica nära. Helt mysko när det känns jobbigt att sitta i en bil som kör fram mellan husen. Huvudet är inte helt med, jag blir lätt yr.

Tror inte jag matat eller bytt blöja på Mathias på en vecka nu. Men ikväll var det iaf jag som la honom. Jag blir så lätt anfådd, men jag måste ju ändå sjunga Trollmors vaggvisa :-) Tur vi har en monitor så jag kan lägga mig och vila efteråt och kolla att han har det bra trots att han gnäller och bökar en stund innan han somnar.

Nu ska jag softa lite i soffan innan det är dax att gå och lägga sig igen.

Två dagar till.....

Då har det gått ytterligare två dagar tror jag. Har inte orkat varit uppe alls mycket. Mått illa, värk i leder eller benmärg. Tagit några extra tabletter mot illamånede och ett par alvedon mot värk. Kan inte säga om något hjälper.

Försöker få i mig mat men allt smakar illa. Vet att jag dricker för dåligt men vill inte ha något heller. Sov nog ganska bra i natt i alla fall. Försöker hålla mig lite uppe nu på kvällen så jag ska kunna däcka i natt.
Jag måste bara försöka få i mig mera att dricka. Tror det är jätteviktigt för att kunna bli bättre.

Nu står man inför ett val, ska man tänka. Yes jag har nu gjort halva behandlingen :-) eller jag har lika många behandlingar kvar :-(   3 av 6 kurer är injicerade.
Just nu känns det mest som det sista.

Nu ska jag i alla fall ta och stoppa i mig lite skorpor och mjölk.

Ingen rolig dag...

Har inte sovit så bra inatt, inget alls känns det som. Mått illa och tagit extra tablett mot det men tyckte inte det hjälpte.
Var  iaf upp och tog tabletter vid 9 och åt lite frukost. Gick och la mig efter det. Mormor och Mathias tog en super lång promenad. Hämtade fotoboken jag gjort om om Mathias första år. Det var skoj att se, den ska sparas så Mathias ska få den någon gång i framtiden och inte läser sönder den som han gör med alla böcker just nu :-)

Åt yougert till lunch, har legat på soffan sen dess. När Mormor tog lunch promenaden med killen började det regna och oj va det sen när de kommit hem spöade ner, hur mycket som helst. Har varit uppehåll ett tag nu men nu börjar det skvätta igen.

Började må illa igen så jag tog ett äpple, bläää, tog dillchips istället, det gick lite bättre. Gäller ju att få i sig något och allt är bra säger sköterskorna. Chipsen ger ju oxå törst och det är ju alltid bra att få i sig lite vätska.

Tror jag ska beställa köttbullar potatis sås och lingon till middag. Tur man har Mormor här som kan fixa lite.
Daniel kommer hem sent ikväll när vi somnat, hoppas att även jag sover då :-)

Dagen efter kur 3.

Igår fick jag min tredje kur. Var riktigt röd och blossig när jag låg och fick mina påsar. Tror till stor del det berodde på att jag inte sovit så bra. Min sköterska var inte där så jag fick en annan, hon var oxå riktigt trevlig. Många rätt människa på rätt plats i den här världen.

Jag passade på att kolla på en DVD under tiden för att skingra tankarna, filmen var så där men det gjorde inget.

Köpte med mig lunch hem från SÖS, de har en sån där lunchvagn man kan välja mellan säkert 10-15 rätter för ca 55kr lådan. Så när jag kom hem blev det lunch, efter det tog jag bilen till affären för att handla lite. Visst kan jag väl låta Daniel fixa sånt. Men jag vill, jag vill jag vill.

På em somnade jag till i soffan när Mathias lekte på golvet, han hittade våtservetterna och hade dragit ur hela den nya förpackningen på golvet. Tror han tycker att vi borde städa eller så ville han kanske byta blöja :-)

Det enda jag kunde tänka mig att äta till middag var Mcd så Daniel fick fixa hem lite sånt. Sen borstade jag och Mathias tänderna och gick och la oss. Jag somnade nog före halv 9. Sov till 8 då klockan ringde för att jag måste upp och ta medicin. Tog mina piller och liten frukost och gick och la mig igen.
Sen åt jag en andra frukost med killarna. Och gick och la mig igen.

Nu har min suveräna sjuksyster granne varit här och gett mig spurtan man ska ta 14 tim efter behandlingen. Så himla skönt att slippa ge sig iväg till VC för att ta den eller behöva ta den själv.

Nyss ringde min kontakt på FK, jag hade visst varit sjukskriven i 3 mån, trodde inte det hade gått så långt tid. Hon lät iaf föstående och ville att jag hör av mig i augusti så de vet hur min behandling har gått och hur fortsättningen då är planerad. Skönt att jag verkar fått en bra handläggare, har gruvat mig lite för det. Alla är visst inte så förstående.

Nu ska jag vila lite medans Daniel ska fixa min beställda spagetti och köttfärssås. Sen ska jag vila igen.

Sömnlös natt.....

Har inte sovit så mycket inatt, beror nog på att jag fick i mig kortisonen försent. Känner mig blossig är knallröd i ansiktet som man blir när man inte sovit.
Nu har jag ialla fall fått i mig mina mediciner och ätit frukost och packat väskan. Ska gå till bussen om ca 10 min.
Det har regnat inatt, tror inte det regnar just nu men har paraplyet i högsta hugg.

Killarna har visst tagit sovmorgon för just nu är det tyst från övervåningen, skönt för dom :-)


Bröllopsdag :-)

Jag som skrev tidigare att det är imorgon vi har bröllopsdag, men vi är 99% säkra på att det är idag.

Så efter vi hämtat hem bilen med nya fina sköna tysta däck så hämtade vi hem mat från Indiska resturangen. När jag var och hämtade maten hade Daniel vinklat ner persinennerna tänt ljus dukat fint och slagit på Indisk musik, så himla mysigt.
Vi mummsade i oss all god Chicken ticka butter masala och Chicken ticka sisslar och naan. Super gott och va mätta bi blev. Mathias älskar nybakt naan och kyckling och ris så det blev dubbel middag för killen ikväll :-)

Ja ha då var det dax att börja borsta tänderna och försöka sova trots kortisonintag.
Imorgon måste jag packa med mig lite grejer oxå. DVD spelare och film, macka och dricka, frikort, choklad (jag har kvar sen förra behandlingen Annica)
Sen måste jag komma ihåg att begära en ny beskrivning på hur man lägger om en picc-line(min vårdcetral här tog min), om det skulle bli något fel när vi är i Dalarna. Kittet med grejer har jag kvar, så de enda de behöver ha är streil duk, sprit och god mat nääää det är inte party eller vart var jag nu duk sprit och två par handskar.

Nu får det vara nog, ska bara betala en huvtröja och piké som jag köpt till Mathias på Tradera för 1 kr styck. Sen får jag gå och sova sött.

Kortisondax :-(

Nu har det gått några dagar sen jag skrev, vi har hunnit med en natt i sommarstugan och varit med på Martins avslutning in kyrkan, Mathias skötte sig så bra fast det tog över en timma och alla klasserna skulle fram och sjunga några sånger var. Det var skoj att det passade så bra att vi fick vara med. Och vi klarade oss precis innan regnet.

Vi passade på att ge Mathias kvällsgröt hos farmor innnan vi åkte hem, det blev lite sent så han somnade inte förräns 9. Men det gick bra och när han fick lägga sig i sin säng sov han så sött till 6 då pappa fick söva om honom så han sov till 8

Idag har vi först lämnat in familjebilen för att få nya sommardäck(så vi kan besiktiga den) sen släppte Daniel och Marthias av mig vid SÖS jag kulle ta prover en timma innan läkarbesöket.

Opps när jag kom till provtagningen var det 14 nummer före så jag han inte ta mitt prov en timma innnan läkartiden :-(

Sen passade jag på att köpa en kanelbulle innan jag skulle in till läkaren. Idag var inte min läkare där utan jag fick träffa en annan kvinna. Hon kändes oxå bra, hon var 20 min sen så när vi pratat klart kollade hon datorn och hade fått mina provsvar. De var bra. Tror de kollar lite imunförsvar och sånt så jag ska tåla en till kur. Sen lyssnade hon på hjärta och lungor och klämde och kände lite på bröst och lymfar i armen. Hon tyckte som jag att knölen minskat.
Jag kände på bröstet igår och hade den känts som nu så hade jag aldrig reagerat och hört av mig till Vårdcentralen över huvudtaget. Det kan ju bara vara possitivt.

När jag var klar hos läkaren hämtade jag ut prutan på apoteket och köpte en korv på pressbyrån. Sen väntade jag på att Yang skulle komma för sin behandling på avd 22. Jag han lägga några pusselbitar på det 1000bitars pusslet som ligger i väntrummet. Super skoj grej det där.

När Yang kom gick jag med henne in till behandlingsrummet och så babblade vi på, pratade massor och utbytte en hel del. Det är så himla skönt att få prata med någon som går igenom samma sak, mår liknande och utan att tynga ner varandra. Tippsa om saker att äta och göra för att må bättre. Hennes peruk var helt suverän, hon hade beställt i riktigt hår och det såg inte alls ut som en peruk. Skit snyggt.
Jag tror jag kommer ta kepa imorgon och inte peruk. Orkar inte ta peruken, har använt den lite lite så jag får fortfarande huvudvärk efter ett tag och så vill jag ha den uppsatt med en klämma i nacken och då kan jag inte ligga ner.

Yang körde med is både på händer och fötter, det ska jag också göra imorgon. Har blåmärken på båda stortå naglarna nu, vet inte om det har med saken att göra men det är värt ett försök.

Oj vad jag skriver och jag har mer att berätta......

 

Sveriges nationaldag.

Jag är nog inte någon bra svensk, har inte firat alls. Eller räknas det att jag såg när kungafamiljen anlände till Skansen på tv nyss ? och så såg jag balongsläpp från Sundsvall på nyheterna, det måste ju oxå räknas.

Känns inte som det hänt så mycket idag heller. Pojkarna har badat, Daniel har snickrat klart staketet (nu ska vi bara komma på hur vi ska bygga grinden ;-)   ) Martin har varit på kalas, vi har busat i sandlådan och bollat massor ute.

Snar är det dax att natta stora killen och läsa Håkan bråkan, det är super roliga böcker, skrattboken och busboken. Jag gillar dem skarpt. Det är ju bra när man längtar tills Martin ska gå och lägga sig så man får sig ett skratt.

Imorgon har vi fullt upp. Möte i föreningen vid lekplatsen vid 10, så ska vi hinna rösta och gå på husvisning. Mathias ska sova gärna 2½ timma och efter kvällsmaten åker vi till Dalarna för en natt. Så det ska packas. På måndag ska Martin till skolan och på kvällen så är det avslutning i kyrkan som vi tänkte gå på innana vi åker hem till stockholm igen.
Urk sen kommer tisdag med kortison.
Ja ja skit i det nu, en dag i taget. Det ska nog bli varmare och rätt bra väder imorgon iaf. Det blir kanon!

Ännu en dag...

Jaha då har det gått en dag till. Tycker den där onsdagen närmar sig med stormsteg.
Idag har jag ringt apoteket och beställt sprutan jag ska ta dagen efter behandlingen. Så den ska jag hämta på SÖS dagen innan behanlingen då jag ändå ska dit på läkarbesök.

Idag tror jag inte det har hänt så mycket annars, jag har stekt pannkakor. Passade på att göra mycket så det finns lite extra i frysen nu :-)
Daniel har snickrat och Martin har varit ute och cyklat och sparkcyklat och basketbollat. Imorgon är han bjuden på kalas hos grannen som fyller 5år.
Vi var och letade precent på Toysnrus idag men oj va allt är dyrt där. Det blir att ge killen en polishelikopter i LEGO som jag köpte när jag var höggravid och tog mig in till Gallerian där leksaksaffären hade jubileum och sålde allt LEGO för halva priset. Det lönar sig ibland att köa och handla på rea :-)

Högtid att sova nu så man samlar krafter i massor..............

Snabbtur till Dalarna...

I tisdags var jag till VC och fick picclinen omlagd. Det tog 40 min den här gången och sköterskan följde beskrivningen sida för sida. Inget de gör dagligen men de verkar tycka det är kul. Nu har jag bokat in flera tider i och med att detta tar en stund så vill de boka i tid.

När vi ätit lunch tog vi och packade in oss i bilen och åkte norrut. Mathias somnade snabbt men sov bara en timma i bilen. I Dalarna hämtade vi upp Martin och åkte till sommarstugan. Det var super fint väder, inte riktigt vad jag väntat så de var överaskande.

Onsdagen var oxå fin, vi grävde ut för sandlåda på gräsmattan, nu ska bara sättas fast plast i botten och hämtas sand. Det får bli nästa gång. Efter kvällsmaten så packade vi in oss i bilen igen och åkte hem till stockholm. De skulle ju bli +4 och regn så då har vi roligare i stockholm.

Idag har Daniel sågat klart bitarna till altan, sen började det regna så vi får vänta på bättre väder innan det blir något snickrat igen. Jag tog och åkte och handlade och var till apoteket, behövde fylla på med kortison och något annat mot illamående. Sprutan ska jag försöka beställa via e-legitimation till apoteket på sös denna gång. Så det inte blir något strul.
Usch och fy det drar ihop sig, jag försöker att inte tänka på det me det finns ju där hela tiden. Nedräkningen.
Martin provade min peruk, tyckte inte riktigt att han var så snygg i den :-)

Nu står Mathias med skorna i högsta hugg och knackar på dörren , vi får nog ta och dra på regnbrallorna och gå ut en sväng. Ja han hämtar mina skor med....undrar vad det kan betyda........

Avslutningsfest..

Oj jag glömde skriva igår, ett tecken på att jag är bättre eller!?!

Igår tog vi det lugnt var ute i solen en del, det är svårt med småbarn som blir matta och inte riktigt orkar med. Man får försöka trycka i vatten hela tiden och leta skugga. Men det är inte lätt.

Jag bakade iaf en morsdags kladdkaka, det var gott. Ska faktiskt ta en bit nu med, halva kakan är kvar.

Vi snickrade lite på altanen och det var nog allt.

Idag har vi varit på öppna förskolans avslutning i Segeltorps kyrkan. Det var skoj. Mathias har ju inte varit där på ett tag, jag törs inte för mitt imunförsvar har ju försvagats. Tvekade även att gå idag tror jag ligger som sämst till just nu. Hoppas det gick bra. Mathias blev riktigt mammig och blyg när det var så mycke folk i kyrkan. Men när de började spela på orgeln och vi sjöng sommar visor så satt han lugnt i knät och njöt.
Efteråt bjöd de på jordgubbstårta kex kakor och glass. Det var skoj att se alla barna igen, vi sknade bara en från vår mamma grupp som inte var där. De små har nu blivit så stora.

På em har vi varit hos ena grannen och plaskat i polen (liten uppblåsbar) sen var vi hos andra grannen och lekte med vattenslangen. Det är ju så varmt så man måste försöka kyla ner sig lite. Daniel har snickrat och idag har det hänt grejer. Trist om vädret ska blir regn nu någon dag, då blir det nog inte så mycket gjort.

Imorgon ska jag till vårdcentralen igen och lägga om slangen i armen, fick en tid hos en annan sköterska undra om hon kommer att göra det snabbare än hon jag hade förra veckan. En timma känns lite länge tycker jag.

Även om det varit varmt så längtar jag redan till nästa högtryck. Allt blir så mycke krongligare när det är regn väder. Galonbyxor och kladdig sandlåda :-)

RSS 2.0