Dagens firande...



Började med att blåsa upp flera ballonger.

Många många blir det.

Martin gillar att blåsa upp ballongerna med nyinköpta ballong pumpen. Super bra. För bara 35kr ink en näve ballonger. Finns på de flesta dagligvarubutiker. Kan klart rekomenderas.


Mathias väljer färger på ballongerna.

Så kan man passa på att leka lite emellan...



Dagen till ära bakade vi en tårta. Det var först meningen att vi skulle bygga ett tåg med vagnar. Jag hade köpte en oblat bild där vi tänkte klippa ut blixten och Sally och lägga på tågvagnarna. Mathias hjälpte till att klippa lite. Han är ju en sån klippa ; ) Ha ha ha

Men när vi börjat sätta ihop tåget kom vi på att vi istället skulle göra Mack, blixgtens kompis, lastbilen. Och placera blixten och Sally i flaket.
Mathias undrade lite hur vi skulle kunna öppna dörren och få in bilarna. Hmm det funkar ju inte riktigt som en riktig bil.

Så här blev resultatet.


Tror ni killen blev nöjde eller nöjd :-)

Farmor och Jerker kom för att fira våran fina 3-åring.



-Kom da jag vill äta Mack, blåsa ut ljus, sjunga för att sen få öppna alla paket som jag såg inne i morfars datarum.


Här kommer tåget med tre ljus, dags att blåsa ut.


Guldkillarna, så mysiga med varandra.






Paketöppning

Goa farmor hade paket med till Martin oxå :-)


Monteringsdags, kulbanan och parkeringsgarage.


Många paket senare och efter en stunds pyssel lektes det en hel del med presenterna. Kulbanan från ,Clas Ohlson, super lyckad present. Kan jag rekomendera om man ska ge bort en present till någon mellan 3-8 år. Martin tyckte minst att den var lika kula som Mathias gjorde.

Så det blev en hel del paket idag med. Parkeringsgarage, lera, Rorry och Jerka som kan prata, böcker, 5 myror är mer än 4 elefanter DVD box, Sheriffen som badskum, badskummspennor, legogubbe som ficklampa 10 pussel med blixten motiv och en stor cool bil som låg i det super stora påskägget tillsammans med godis. Tacka alla för de super fina presenterna!!!

Trots det trista vädret idag blev det en toppendag. Mathias klarade inte av att sova vid lunch, var troligen lite väl uppspelt av alla paketen. Så vi tog en promenad ner till centrum.

Storebror har varit helt såld på sina spel på datorn i helgen. Vi kom hit med tre laptops så vi har väl stundvis setat med var sin och spelat,surfat,bloggat och bara lekt.


Kommentarer
Postat av: Mariah

Jag känner igen min son även när han är hos er. T-shirten bak och fram och mobilen bredvid datorn så han är beredd om det ringer :)

2011-04-07 @ 23:13:14
URL: http://dressyridalarna.blogg.se/
Postat av: Segelmaja

Ja ofta är t-shirten bak och fram och in och ut. Så dagen till ära var de hälften rätt iaf. Men hmm strumporna syns kanske inte på bild. En med djur och en enfärgad. Det är skönt att han inte bryr sig :-)

2011-04-08 @ 22:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0