Fortsättning på första semesterdagen...

När Mathias lagt sig för att vila, kämpade jag med våra skitiga golv. Det blir lätt skitigt så här års med en kille som sullar festis och saft på golvet, inte funkar helt rätt med potträning och gör pölar på golvet och så har vi ofta skorna på när vi sprigner mellan framsidag och baksidan innomhus.
Jag torkade och gned massor och fick byta vatten tre ggr. Men nu så är det fina och luktar gott.

Halv 3 om Danie och Martin, så jag och Martin packade en väska och tog tunnelbanan till slussen och där...

...tog vi Djurgårdsfärgan över till Gröna Lund.


Det luktade popcorn när vi gick genom entren och vi hann precis köpa en påse innan dagens show med Tobbe trollkarl började. Fick super bra platser på rad två.


Martin gillade det skarpt, och var med på noterna.


Självklart blev det ett idolfoto och autograf.
Sen bar det iväg till attraktionerna. Först ut lustigahuset.



Bilden som de tar när man åker flygandemattan ut ur lustigahuset. Oss gjorde de inga pengar på men lyckades fota av bilden iaf :-)


En lite skpetisk kille i kön och väntan på Blåtåget(spöktåget). Men det gick bra, är det för otäkt kan man ju alltid blunda.

Miniradiobilarna funkar alltid. Idag blev det två åk.

Det var superlugnt på grönan idag. Nästan inga köer, super skönt. Martin åkte lilla uppskutet, tuff tuff tåget och vi åkte tekopparna tillsammans bland annat.


Vi åkte även bläckfisken, den har vi åkt två år tidigare och bägge gångera har Martin grinat. Den här gången gick det liiiite bättre. Han tror att nästa år kanske han kan klara av den utan problem. Den snurrar ju en hel del och han blev stel som en pinne så snart karusellen startade.


Vi åkte även kärlekstunneln, här är deras fotot som de vill att man ska köpa.(jag fotade bildskärmen där de visade bilderna)

Det var ju en fantastisk kväll, soligt och varmt. Vi blev bara tvugna att köpa oss lite kyla. En lång mugg slash.


Sista karusellen blev elefanterna. Killen orkade inga flera och våra kuponger ( som jag för övrigt köpt på tradera) tog äntligen slut.


Vi gjorde några roliga 5-kamps spel oxå. Slå stubbar, vattenpistolskytte, slå bollar i hundens mun och skjuta gevär. Martin fick iaf två barn (tröst)priser och han verkade nöjd.


Så tog vi färjan till slussen igen och då var det massor med luftballonger ute och flög. När vi kom till slussen strax innan nio så stod termometern på +26. Helt sjukt skön kväll.


Prirrade lite imagen när jag tänkte på att på fredag är det våran tur. Jag och Daniel har bokat in oss på en ballongflygning och hoppas att vädret tillåter att vi stiger.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0