Tandfen var på besök inatt :-)

Igår kväll när vi skulle ha fredagsmys och käka salta pinnar kunde Martin inte äta. Han hade en så lös tand att han inte vågade äta något.

Han pillade och pillade men inte förräns tandborstningen for den ut. Massor med blod i handfatet. Han ropade: Maja kom med massor med papper. Som om man skulle kunna torka med papper i munnen. Jag bad honom skölja och sen inte suga runt tande på ett tag så skulle det läka.

Vi var såklart tvungna att höra med Martins mamma om hur det går till när tandfen är på besök, så hon beter sig på samma sätt hos oss som hos dem.

Först lägger man tanden i ett glas med vatten och placerar det brevid sängen. Sen när man sover  kommer tandfen och tar tanden häller ut vattnet och lämnar en slant. I det här fallet en hel femtilapp. Kanske i mesta laget men det är så tandfen fungerar.

Känns lite konstigt Martin verkar tro på att tandfen finns, att det är hon som tagit hans tand. Man har ju trott att han är större än vad han är.

I em ska Mathias på kalas hos Fiona, det blir skoj, har slagit in pärlorna i ett paket och så tänkte jag knyta tre armband. Ett till Fiona ett till stora syster och ett till lillasyster (3 månadera)

Idag är det kallt och fint väder, blir nog en promenad till godis affären när Daniel vaknat, tja närmare kl 10 då.
Här ska pusslas lite och åkas traktor....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0