Kalas....

De är så himla duktiga att fixa kalas. Men de har en stor släkt som fixar och donar. Fiona som fyllde år har stor familj och de kommer från Chile. Helt fantastiskt bjuder de in massor med barn bjuder på chips, poppcorn,dekorerade muffins chokladklubbor dekorerade kakor och massor mera.

Till de så bjuder de alla vuxna på mat. Den här gången var det grymt gott kött, kycklingklubbor, sallad, hembakat bröd, ris


 Musse Pigg var på plats. Det gillade Mathias.

Pajas som spexade lite. Gillades inte av Mathias, han tyckte det var läskigt och började grina. Det gjorde för övrigt även Fiona som fyllde år och tre till i Mathias ålder. Inte för att pajasen var läskig utan för att det var lite högt  ljud på anlängingen och han var målad i ansikte och bröt lite på utrikiska.

Fionas storasyster dansade lite Hula Hula dans en chilensk variant. Kul !!

Det var lite Hawai tema och när man kom fick man en blomkrans och ett armband, den när man tryckt i sig poppcorn och läsk så fick man en balong som såg ut som en blomma och en gottispåse men massor med godsaker. Tattuering fick man oxå. Sen var det en pinjata sån där stor grej man hänger upp i taket som man ska slå sönder och ut ur den kommer massor med godis.

Efter drygt två timmar tackade vi för oss då skulle de precis skära upp tårtan. Jag är så himla glad att vi får vara med på sånt här. De är ju så himla duktiga på att fixa, även om de är många i släkten så gör det ett suveränt jobb. Väldigt osvenskt.

Nu sover en nöjd kille där uppe och vi kollar på melodifestivalen.

Muffisar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0