Arlanda med flygplan dagens utflykt.

Å så bra att ha en morgon pigg syster som fortfarande har asien tid i kroppen. Imorse tog syrran hand om Mathias, de åt frukost, duschade och lekte massor.

Vi tog en utflykt för att köra syrran till Arlanda och då måste vi så klart passa på att kolla in några flygplan, killen är ju fortfarande tokig i flygplan. Vi såg massor med flyplan och bussar :-)

Passade oxså på att äta luch på McDonadls från SkyCity med utsikt över alla plan.

SAS hadr rätt fult på sina plan så syrran blev erbjuden 600euro för att ta en natt i köpenhamn. Passade henne perfekt då hon ändå bara skulle vänta in Adam ett dygn i Tokio annars. Somliga har tur. Så nu får hon resecheckar för 6000kr. Nice.

Mathias har fått fina kläder av moster från London, där hon var precis innan hon for till filipinerna som hon kom hem ifrån i söndags. Så idag blir det hennes tredje resa för iår, tror jag om man inte missat någon.
Iaf så har han fått en fin täckväst, snygg skjorta och cool t-shirt.

Så denna vackra vårdag var det fleecetröja, väst, jeans (fick byta jeans efter att han ramalt i en vatten pöl 15 sec efter att han gått ut genom dörren) och så basketkängorna. Super cool kille.

Nu har han somnat och jag har varit ute och lekt med vatten och is. Hackat gånar för smältvattnet så de hittar till brunnen, hackat bort is från stenplattorna. Skoj skoj.
Ska se till att dra på Mathias Didriksons Borderaman ställ (fleecefordrad hängselbyxa och jacka) så ska vi ut och halka och leka i vattnet bara han vaknar.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0