Rhodos del 2

Skönt plaskande i vår pol. Mathias kunde precis bottna i den bortre delen av polen. Men med ärmpuffarna kan man plaska och simma även på djupt vatten.
Efter 30 timmar kom äntligen vår väska. Puh va skönt. Nu kunde jag slappna av och sluta tänka på allt man skulle behövt handla om man skulle fixa en hel vecka utan väska.
Hotellet hade en liten lekavdelning med denna snygga hoj, studsmatta och airhockey.
Så himla härligt att sitta ute och äta frukost vid polen.
Med 100m till stranden blev det några vändor. Letade snäckor med det fanns mest fina stenar.
Mathias fick ta hem sina stenfynd i handbagaget. Resväskan var påväg att bli för tung som den var.
Den här båten gick från våran strand i Lardos till Lindos. Från att vi såg den första dagen tjatades det om att åka båt.
Så vi bestämde oss för att åka ena vägen till Lindos och ta bussen tillbaka. Båtturen tog 40 min och var alldeles lagomt. 7,5euro för vuxen enkelresa och halva priset för barn. Bussen hem kostade 1,6 eruro för vuxna och gratis för barn :-)
Helt fantastisk tur med båten.
Framme i Lindos såg Mathias ett piratskepp som jag var tvungen att fota tyckte han.
Högst upp på berget i Lindos ligger en Akropolis eller sandslott som Mathias kallade det. Man kunde gå hela vägen upp eller åka Lindostaxi = åsna. Vi valde att inte gå upp utan passade på att bada lite.
Jag kom på Mathias när han ritade i sanden. Så fint ett hjärta. Jag såg först en stund senare vart han fått idén ifrån. Ett förälskat par en bit bort hade ritat hjärtan i sanden :-)
Ahlgrens bilar gör sig bra i värmen. De blir så otroligt färska och mjuka. Bra när man behöver fylla på energin. Mathias badade med en liten grekisk kille. Även om de inte kunde prata med varandra gick det bra att leka iaf.
Lindos har många trappor, smala passager och luktar studvdvis åsneskit.
Vi passade på att festa på glass.
Åsne taxistationen.
Akropolis
Så tog vi bilen hem, badada i poolen och gick på resturang.
Fina killen i kvällssolen med bamse kaktusar.
Smurfspelet och Bamsefilm på telefonen var perfekt att ta till när man behövde lite vila eller vid väntan på resturangen.
Fint väder hela veckan.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0