Pappa jobbdag.

Idag skulle Daniel in till jobbet så vi passade på att följa med. Men kl 10 i city en söndag är inte så mycket öppet. Så vi tog en tur med spårvagnen tor Djurgården. Skoj och varmt och skönt.
 Sen hann vi med ett besök på McD innan vi gick till Kulturhusets Rum för Barn som öppnade kl 11. Först in var vi och det här var ett mysigt ställe. Biblioteket var uppdelat i tre delar. Böckerna var inte sorterat på författare utan utifrån om de var roliga spännande osv. Längst in fanns ateljen. Mathias ville måla så vi köpte en plats för 30kr.

Mathias fick först en genomgång av vad man kan göra med grundfärgerna. En lång stund gick gillen igenom hur man blandade färger på brickan. Super intressant.

Så fick han välja ett stafli.

Fin utsikt över Sergelstorg, 4 våningen så det var rätt högt.

Mathias målade en stund sen var han klar. Ville inte måla längre. Tror det var den övriga lokalen som lockade. I den ena biblioteksdelen fanns en rolig byggnad att klättra runt i.

Mathias hittade oxå fiskar att kika på. Väldigt fina fiskar i fina färger.
Sen tappade jag som vanligt bort killen som klättrade om kring i huset vid alla böcker.
Efter en stund hittade jag honnom

Han hade satt sig bredvid någons pappa och lyssnade på när han läste en bok. Super söt. Här stormnjöt killen. Vi vill helt klart åka tillbaka någon mera gång. Men det gäller nog att hänga på låset för när vi sen gick var det fullt och slut för insläpp tills några gått hem.


Kommentarer
Postat av: Lotta

Underbart! Va orädd han är, som vågar sätta sig och lyssna på okända pappor :)

2012-02-19 @ 14:51:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0