Carolas avslutning på Tyrol...

Så skoj att få se denna show ännu en gång. Sista förställningen är alltid något extra.
Det pratades mer spexades mer och var så himla avslappnat och skön stämning. Publiken var på topp och bandet och Carola gav allt.



Som alltid vid sista gigget gör Carola något "bus". Denna kväll var det en extra vurpa på rullskridskorna som slutade i blodbad. Eller iaf vad bandet trodde, för Carola hade lekt lite med ketchup för att skrämma dem :-)

Det dansades med publiken i publiken och på borden.

Det visades film som pappa Jan spelat in och talade om att han hoppades att det skulle komma till nytta efter hans död. Gripande!!

Hon pratade mycket om mamma och pappa och vad de betytt. Hon inspirerade publiken att ta hand om sina barn och ta hand om sin begåvning vad de än kan vara.

Dagens kändis, kan du gissa vem det är. Han i mörk shorta.
Svårt va!!?! jag ville inte fota med blix för att störa.


Rätt svar: Anders Bagge, jurymedlem i Idol

Även Amadeus var med på denna show oxå. Han var ju med förra gången som jag var där oxå. Men han och kompisarna gick efter ett tag. Tror de var där för att se ketchup skämtet som mamma C fixat.

När showen sent om sides tog slut och vi kom ut från Tyrol stod där 5-6 limosiner och väntade.

Vi dröjde kvar en stund och då fick vi frågan av en dem om vi ville åka med gratis. Oj vad det sved att säga nej. Vi ville ju ha en chans att få träffa C en snabbis.

Den här kunde vi åkt gratis i. Limon men guld kungakronan vid framskärmen.
De hade varit så coolt att fått en tur i den. Kanske t.o.m. Daniel och Viktoria åkt den :-)


Men vi fick iaf träffa C en snabbis. Hon kom ut bakvägen och stod och pratade med några fans när vi kom fram och hon fick syn på mig. Sträckte fram handen och drog mig nära för en kindpuss. Hej Maria, va kul att ni var här.

Så det var värt att tacka nej till limo turen ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0