Lite kulturella på en solig söndag.

Råkade se en annons i tidnigen Mitt i Huddinge. Familjeföreställning "Pomperipossa" med teater Tummeliten. Fri entré passar barn 3-6 år. Missade att man behövde ringa och boka plats men vi åkte dit iaf.

Hon i kassan var tveksam men sa om ni kan vänta och se om någon inte kommer. Sist var det 10 som inte dök upp. Så vi slog oss ner på en fika till att börja med och väntade.

Tror inte vi hade hunnit ta första tuggan på bullen innan hon kom och berättade att vi fick plats : )


Det var dockteater med stora dockor. Här prinsessan och prinsen pipi och fifi som blev lurade och förtrollade av Pomperipossa.

Pomperipossas näsa blev bara längre och längre ju mer hon gjorde sina trollkonster.
Trodde Mathais skulle tycka det var lite läskigt. Men de har haft en hel del teater på förskolan så han tyckte det bara var skoj.
 Han skattade rätt ut och sa komentarer som - Va tokigt!
Martin undrade efteråt hur mycket Mathias förstod av det hela. Tja vad ska man tro allt gick nog inte in men en hel del tror jag.


Killarna var intresserade och följde teatern fullt ut.

Pomperepossas näsa har nu växt och gåsen är en förtrollad prinsessa.

Nöjda killar på väg hem i vårsolen.


Efter lunchen var det nedvarvning för Mathias och då ville han ha Martin med sig och mysa i soffan. Så himla söta killar ligger där och myser tillsammans.

Nu har lillkillen somnat sent om sides, tror han känner av sommartiden som trädde ikraft inatt. Vi hade bara EN klocka att ställa om tiden på. Resten skönter dig själv, ja det är ju bara tv och telefon. Men tänk, förr hade man massor med klockor som skulle ställas om. Tiden går frammåt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0