Regn plussgrade men oxå tö-snö : )

Igår var vi till ICA på julgransplundring. Men det var inte mycket med det. Fiskade fiskdamm och fick en liten påse med en klubba tre kolor och två guldpengar. Annat var det när man fick träffa tomten där, då var de generösa.

Eftermiddagen var vi ute och lekte i snön. Killarna leker så bra ihop. När vi sen skulle gå in kom Dennis hem så då stannade Martin ute en bra stund till, toppen! Idag är det plussgrader, regn och TÖ-SNÖ. Gick super bra att rulla stora bollar. Martin byggde en super stor snögubbe.

Självklart fick även denna gubbe en näsa av morot.


Mathias blev lite sur när han inte fick äta upp moroten. Men Martin lovade honom att han skulle få en när han kom med in. Tillslut fick vi med honom in efter att han hoppat i alla vatten pölar han hittat. Tur vi tog galonbyxorna på idag :-)

Så när vi kom in fick de varsin morot och Martins super stor försvann i ett nafs och Mathias gnagde länge på sin. Super bra att de är små kaniner här hemma...

Nu ligger Mathias i badet, Daniel och Martin har åkt till Dalarna.

Ser fram emot nästa gång Martin kommer, jag har nämligen köpt oss biljetter till:

Med Markoolio, son och morfar Wahlgren. Vi såg ju Rasmus på luffen förra året och nu vill Martin se en till, skoj!
Coopmedmera kortet hade 100kr rabatt per biljett så vi klarade oss under 500kr men då sitter vi på andra balkong rad 2. Samma rad som förra året faktiskt och de dög bra.

Oj nu har Mathias badat klart och käkar "tuta" (bagarstugebakat tunnbröd) När jag tar fram dem ur frysen säger han. - Hämtade du i källarn mamma?
Nu är det ju så att vi inte har någon källare och han såg att jag tog dem ur frysen. Antar att mormor hämtade tuta i källaren när han bodde där efter nyår.

Nu är det tack för maten, tack för tipset som gäller när man ätit klart. Vet inte vart han fått det ifrån, men det låter skoj!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0