Bästa grannen sover över...

Jonte har länge tjatat om att han vill bo hos Mathias. Så nu var det äntligen dax. Killarna var super nöjda när de skulle få leka och även sova ihop.
Rätt uppspelta lekte de runt här hemma, kulbanan, lego, bilar, leksaksköket mycket hann de med ;-)

Ingen av dem åt så bra till middag så vi tog en flingor och mjölk stund vid lilla bordet. Daniel höll på att fixa stolsdynorna på köksstolarna så vi kunde inte sitta där.


Två stora portioner var blev det. När man har sällskap slinker det ner lite mera.

Så blev det lite popcorn mys i soffan innan tandborstningen. Tandborstningen gick toppen idag. Inget gnäll och de ville borsta hur länge som hellst.
Efter lite nervarvning i soffan var det dags att gå och lägga sig. Mathias hade svårt att koppla av. Han är ju van att ligga själv och somna. Jonte däremot var lugn men ville inte att jag skulle gå. Han är van med mamma eller pappa brevid sig tills han somnar. Det slutade med att jag fick ligga mellan killarna för att försöka få lugn på Mathias och låta Jonte pilla i mitt hår som verkade få honom super lugn.

Så tillslut somnade de. Mathias först och Jonte strax efter. Ska bli spännande att se om de sover hela natten och om de kommer vakna tidigt, och vad som händer då.

Syrran startade sin resa igår morse. Nu är de i Korea och har det bra. De ändrade ju rutten lite på grund av läget i Japan. Så det blev Korea istället och lite mera tid i Kina. Tänk snart ska jag få åka till Peking, tiden tills den 25 april kommer gå så fort. Längtar...


Kommentarer
Postat av: Lotta

Spännande med övernattning, kul för dem! Hoppas bara att de sover inatt :)

2011-04-08 @ 21:56:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0