Frukt är gott....

Igår var vi på vårt första utvecklingssamtal för Mathias. Hmm han kan charma till sig både det ena och det andra :-) och är väldigt utrycksfull. Hmm undrar vem han kan ha fått det ifrån ;-) I stort går allt bra på förskolan, det enda han har lite problem med är att sitta still på samlingen. Nu har de löst det så att han får sitta i en barnstol om han inte sköter sig. Han sjunger massor men inte så mycket på samlingen. Resten av dagen har han en sång på läppen :-)

Idag var det kanon väder igen, vi passade på att vara ute med Jonte och Jossan en stund.


Mellis på traktorn.


De är så goa killarna även om de ryker ihop om samma leksaker då och då.
Jag passade på att trycka ner några till ärtor i landet. Vissa hade inte tagit sig. Killarna ville då in på vår veranda så vi släppte in dem där och de lekte en bra stund med två bollar som de kasstade om kring.


Mathias kan lätt klättra upp på trehjulingen men det dröjer nog ett tag innan han kan nå ner till tramporna.


Vi passade på att äta lite glass ute i solen innan det blev kvällen. Efter middagen delade vi först på en liter jordgubbar, mums fillibabba. De är så fina gubbar just nu. Små och söta, men de koster 35kr/L. Men det är det värt. I år ska jag/vi frossa i färska jordgubbar.

Jag har anmält Matias till knatteloppet på www.lidingoloppet.se idag. Så nu är han inbokad på sin första tävling. Martin ville inte springa iår men jag kan ju slå vad om att han vill springa med Mathias. Loppet är på 1700m så vi får väl se om Mathias orkar runt :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0