Dagen före dagen.......

Idag så var Martin med och hämtade Mathias från förskolan. Mathias blev så glad och de sprang och lekte och testade allt man kunde göra på gården. Fröknarna kom och hälsade, tror de tyckte det var skoj att träffa storebror som det pratas en del om.
Martin var så duktig tog i hand och presenterade sig så fint. Han hade nog velat varit med en längre stund. Solen sken och vi var tvugna att ta av tröjor för det blev så varmt. Efter en stund gick vi hem för att packa in oss i bilen och åka och handla. Daniel hade önskat att vi skulle grilla så vi behövde köpa lite tillbehör.

Tryckte in killarna i en sån bilkundvagn. De tyckte det var super skoj att köra omkring. Martin var väl i största laget men han gillar att göra småbarns saker. Som alltid på ICA kungens kurva så var det provsmakning, idag fick de smootie och glass. Så fick de såklart gratis bananer.
Tänk att lite att äta är bra sysselsättning när föräldrarna handlar.

När vi var klara och skulle ut till bilen hade himlen öppnat sig. De spöregnade åskade och blixtrade och haglade.
Daniel fick möta oss vid bilen för att kunna ta oss in och det blixtrade med direkta åsksmällar så hårt att Mathias ögon blev super stora och han ville bli buren. När de sen lättade lite i regnet vill Martin ut och blåsa såpbubblor. Så vi gick ut i regnet och då hördes brandbilarna. Hoppas det bara var automatlarm som kallat på hjälp och inget hur blivit träffat av blixten.

Ikväll när Mathias lagt sig så fixade jag lite bröllops mys tills imorgon. Man måste ju passa på när det är kungligt bröllop.


Bakade en tårta som vi ska smarra på till förmiddags fikat. Sen ska jag och Martin ta och åka in till stan för att försöka få en bild på kortegen med brudparet. Hoppas på fint väder även om det verkar osäkert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0