Vackert väder i Dalarna...

Kom på att jag inte berättat hur det gick hos läkaren i onsdags. Det gick bra hon berättade pånytt att de fått med allt vid operationen och att det inte var något kvar av tumören. Det var ju bra då är man säker på att cellgifterna hjälpte. Sen informerade hon lite om strålningen. Ska på info hos dem nästa vecka.

De vi ska komma igång med även nästa vecka är hormonbehandlingen. Jag ska till apoteket och hämta ut en spruta och ett emlaplåster.  För att man ska kunna lägga in ett implantat med sprutan måste man bedöva med emlaplåster minst en timma innan.
Hon rekomenderade att inte titta på sprutan då den är rätt grov. De som de ska lägga in innan för huden i bukfettvalken är typ ett riskorn som ska lösas upp under en månadstid, sen ska man i med ett nytt. Låter inte så skoj. Men när manser att det funkar så ger man ett inlägg som räcker i tre månader. Så det här ska jag alltså ha var tredje månad i tre år. Samtidigt ska jag äta en tablett om dagen i fem år.

Här kommer biverknigarna att vara värmesvallningar och svettningar, led och skelett värk och stelhet. Men allt är ju individuellt så för hoppningsvis så blir det lindrigt. Det brukar visst vara värst i början sen vänjer sig kroppen.

Igår så fick Mathias sin 1 ½års spruta, Lena som gav sprutan sa - Nu sticker det snart kommer han börja grina.
Men inte da,han försökte ryck bort låret från henne ett par gånger sen kollade han vidare på leksaken. Duktig kille!

Efter middagen packade vi in oss i bilen och åkte till Dalarna, efter en timma där Mathias fått i sig nästan en välling flaska så somnade han. Det regnade mellan Sala och Gagnef, och när det är mörkt och blött ute så är det rätt jobbigt att köra. Men det gick bra. Starx över 3 timmar så var vi framme i Insjön hos mormor och morfar.

Idag har vi tagit en promenad ner till Clas Ohlssons och affärerna där omkring och sen åt vi lunch på hotellet. Nu  sover killen i vagnen ute. Han somnade på stört när vi tog en promenad. Det var super länge sen han sov i vagn. På helgerna så sover han i sin säng på dagarna, ska bli spännande att se hur länge han sover idag när han ligger ute. Det är ett fantastiskt väder och mellan 5-7 +grader. Härligt.

Fick ett sms från Daniel som är i Grekland nyss, de har det varmt och har haft bra föreläsningar och god mat, sen ska han bada i em. Men jag är inte avis ;-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0