Rosa bandet galan, bra men jobbig.

Rosa bandet galan som gick häromkvällen var bra tycker jag, de fick in nästan 50 mille. Kanon bra, det behövs så medicineringen kan bli effektivare och bättre.

Men det var rätt jobbigt att se de som var mitt i sin behandling i inslagen. Kände illamåendet då de fick sitt cellgift i picclinen. Blev lite rädd oxå när de berättade om sånna som inte överlevt denna sjukdom. Den tanken vill man ju inte tänka.
Man har många frågor man vill fråga sin läkare men kanske inte vill höra svaret på. I alla fall inte om de inte är possitiva. Det är svårt där tycker jag.

Fick en del att fundera på, men försöker släppa det och bara köra på. Man kan ju inte oroa sig heller. Tur man inte vet vad som komma skall..... i alla lägen.

Igår bokade vi iaf en resa. I Januari åker vi till Fourtventura alla fyra en vecka med allinclusive. Grannarna ska oxå med, så Mathias har sin kompis Jonatan med. Ev kanske de även har ett till par som ska med och då har de en kompis i M och J ålder och en tjej på åtta år, passar ju isf Martin perfekt. Det vore super skoj om de oxå åker med.
Vi har en i mamma i mammagruppen som jobbar på novair som kör åt apollo så vi har fått släkt&vänner erbjudande pris :-)

Ska bli kul att ha något att se fram emot, planera tänka och fixa till. Nu gäller det att fixa pass till småkillarna. Martins hade gått ut så vi ska försöka fixa det nästa gång han kommer hit. De hade lördagsöppet på passexp i flemingsberg. Frågan är bara hur får man en go och glad 1½åring att inte le in i kameran. Ja ja det kan bli spännande....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0